Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ώρα αποδεσμεύσεων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ώρα αποδεσμεύσεων

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Η ώρα των αποδεσμεύσεων έφτασε για όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ και ήδη με το «καλημέρα» αποχαιρέτησαν αρκετοί.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Η ώρα των αποδεσμεύσεων έφτασε για όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ και ήδη με το «καλημέρα» αποχαιρέτησαν αρκετοί. Από τον Βόλο αποτελούν παρελθόν πέντε παίκτες και από ένας σε Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης. Όπως γνωστοποίησαν από τη θεσσαλική ομάδα αποχώρησαν πέντε ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα παρελθόν αποτελούν οι Βασίλης Μάντζης, Βαγγέλης Οικονόμου, Χοακίν Τόρες, Νίκος Μελίσσας και Νάτσο Κάσες. Το συμβόλαιο των δύο πρώτων ολοκληρώθηκε και έμειναν ελεύθεροι. Οι άλλοι τρεις επιστρέφουν στις ομάδες τους, καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός τους. Έτσι, οι Βολιώτες θα κληθούν να πορευτούν για το υπόλοιπο της σεζόν χωρίς πέντε βασικούς τους ποδοσφαιριστές.

Μία αποχώρηση έχει η Ξάνθη, καθώς ελεύθερος έμεινε ο Μίκαελ Ντίρεσταμ. Το συμβόλαιο του έληξε και δεν υπολογιζόταν, γι’ αυτό και δεν του προτάθηκε να μείνει μέχρι το φινάλε. Αντίθετα, στα ματς των πλέι άουτ θα παραμείνουν οι δανεικοί Εντουάρντο, Σόσα και Στάρτζεον. Όπως επίσης και οι ελεύθεροι Κοβάσεβιτς, Λισγάρας, Μαλεζάς, Μπαξεβανίδης, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς. Όλοι τους επέκτειναν τα συμβόλαιά τους με τους Ακρίτες, προκειμένου να τους βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουν να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Αποχαιρέτησε ο Φερνάντεθ

Το δικό του «αντίο» είπε στον Αστέρα Τρίπολης ο Μαρκ Φερνάντεθ. Ο Ισπανός αποτελεί παρελθόν από τους Αρκάδες, μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα. «Ήρθε η ώρα να πω αντίο, μπορώ να ευχαριστήσω όλα τα μέλη αυτής της μεγάλης οικογένειας, από τους προέδρους έως και τους τελευταίους υπαλλήλους και συναδέλφους που είχα», τόνισε ο 30χρονος άσος και συνέχισε: «Η οικογένειά μου και εγώ αισθανθήκαμε σαν στο σπίτι μας, είναι ένα από τα πιο δύσκολα αποχαιρετιστήρια της καριέρας μου, αφήνω πολλούς φίλους, αλλά ξέρω ότι θα ξαναδούμε ο ένας τον άλλον! Ευχαριστώ Αστέρα και Ευχαριστώ Τρίπολη για όλη την αγάπη που μου έδωσες και την οικογένειά μου, μέχρι πάντα! Πάμε Αστέρα».

Δείτε ακόμη

Ισπανία: Τελευταίες ευκαιρίες για 7άδα και σωτηρία
Κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι με φόντο τετράδα και υποβιβασμό!
Ολυμπιακός για αήττητο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις