Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Το σερί “τρέχει”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Το σερί “τρέχει”

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Από το πρώτο λεπτό η Γιουνάιτεντ κυριάρχησε - “Εβγαλαν μάτια”, δίδυμο φωτιά στη μεσαία γραμμή Πογκμπά και Μπρούνο Φερνάντες

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει το αήττητο σερί της. Πέτυχε επιβλητικό 3-0 στην έδρα της Μπράιτον. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στα τελευταία 15 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχει 11 νίκες και 4 ισοπαλίες. Με τον Μπρούνο Φερνάντες να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, η ομάδα του Σόλσκιερ επικράτησε με 3-0. Ετσι παραμένει στο… κόλπο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Από το πρώτο λεπτό η Γιουνάιτεντ κυριάρχησε στο γήπεδο. Τόσο ο Πογκμπά όσο και ο Μπρούνο Φερνάντες έδειξαν ότι μπορούν να αποτελέσουν δίδυμο φωτιά. Να ανυψώσουν τους “κόκκινους διαβόλους”! 

Η Μάντσεστερ πίεσε από νωρίς και έκανε ευκαιρίες. Προηγήθηκε με τέρμα του νεαρού Γκρίνγουντ, ο οποίος με εξαιρετική ατομική προσπάθεια εξέθεσε τρεις αμυντικούς της Μπράιτον. Με τρομερό σουτ στην αριστερή γωνία του αντίπαλου γκολκίπερ ο Γκρίνγουντ έκανε το 0-1 στο 16’ και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Ο Μπρούνο Φερνάντες στο 29’ έγραψε το 0-2 και καθάρισε το ματς, ενώ το τελικό σκορ σφράγισε ο ίδιος στο 50’.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ισόβαθμη με τη Γουλβς

Με τα δύο γκολ του MVP Πορτογάλου Μπρούνο Φερνάντες και το 110 τρίποντο σε 15 ματς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στους 52 βαθμούς στη φετινή πρέμιερ λιγκ. Εδραιώθηκε στην 5η θέση και είναι ισόβαθμη με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ, τη Γουλβς. Δύο βαθμούς πίσω από την Τσέλσι που έχει ματς λιγότερο. Αμφότερες δίνουν μεγάλη μάχη για τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Δείτε ακόμη:

Τζώρτζογλου: «Η ΕΠΟ είναι… ναρκοπέδιο»
Υπερψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΟ
“Πέσιμο” για ληστεία και μαχαίρωμα άσου της Ντέρμπι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις