Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κέιτι Πέρι χωρισμός: Η ψυχολογική κατάρρευση και το πρώτο της παιδί
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτι Πέρι χωρισμός: Η ψυχολογική κατάρρευση και το πρώτο της παιδί

Κέιτι Πέρι χωρισμός: Η 35χρονη ποπ σταρ λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί μιλάει για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της και αποκαλύπτει πως βγήκε από τα μονοπάτια της θλίψης.

Κέιτι Πέρι χωρισμός: H Κέιτι Πέρι σε πρόσφατη συνέντευξή της άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της. Η 35χρονη ποπ σταρ με αφοπλιστική ειλικρίνεια αναφέρθηκε στον σύντομο αλλά πολύ οδυνηρό χωρισμό που είχε το 2017 με τον Ορλάντο Μπλουμ. Αυτή η περίοδος μπορεί να έχει περάσει καθώς οι δύο τους σύντομα θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί όμως για την τραγουδίστρια ήταν μια εποχή πολύ δύσκολη συναισθηματικά. «Έχασα το χαμόγελό μου», είπε η τραγουδίστρια σε ραδιοφωνική εκπομπή στο CBC Radio One.

«Δεν ξέρω αν το χαμόγελό μου ήταν ποτέ γεμάτο και δικό μου. Για καιρό ακροβατούσα. Ένιωθα την επικύρωση, την αγάπη, τον θαυμασμό από τον έξω κόσμο αλλά μετά αυτό άλλαξε. Η καριέρα μου είχε απογειωθεί. Ο χωρισμός με τον φίλο μου και μελλοντικό πατέρα του παιδιού μου ήταν σεισμικός. Όλη αυτή η αναγνώριση και η αγάπη δεν μου έλεγε κάτι, εγώ είχα τσακιστεί».

Κέιτι Πέρι χωρισμός: Η συναισθηματική κατάρρευση

Η Κέιτι στον σύντομο χωρισμό που είχε με τον Ορλάντο Μπλουμ είχε διαλυθεί συναισθηματικά. Στη συνέχεια της αφήγησής της εξήγησε πως κατάφερε να «σωθεί» από όλη αυτή τη θλίψη που βίωσε. «Ήταν τόσο σημαντικό για εμένα να “σπάσω” γιατί αυτό με βοήθησε στο να βρω την ολοκλήρωση και να δω τα πράγματα αλλιώς. Πλέον είμαι πιο διστακτική στο να ζω συνέχεια τη ζωή μου σαν διχασμένη ποπ σταρ».

https://www.instagram.com/p/CB2_BvinobJ/?utm_source=ig_embed

Κέιτι Πέρι χωρισμός: Η ευγνωμοσύνη μου έσωσε τη ζωή

Η Κέιτι Πέρι ξαναβρήκε την πίστη της και όπως λέει νιώθει ευγνώμων. «Η ευγνωμοσύνη πιθανότατα μου έσωσε τη ζωή, γιατί αν δεν είχα θα είχα βυθιστεί στην θλίψη μου. Βρίσκω όμως τρόπους να είμαι και να νιώθω ευγνώμων. Όταν για παράδειγμα βρίσκω τα σκούρα περπατάω ολόγυρα και φωνάζω “είμαι ευγνώμων, είμαι ευγνώμων”».  Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτι Πέρι ανοίγεται και μιλάει για τη μάχη που έδωσε όταν κατέρρευσε ψυχολογικά. Τον περασμένο μήνα με ένα tweet γεμάτο νόημα μίλησε για την κατάθλιψη: «Μερικές φορές δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Να προσπαθείς να αποφύγεις τον ιό ή τα κύματα της κατάθλιψης που έρχονται με όλη αυτή τη νέα κατάσταση».

Δείτε τη συνέντευξη της Κέιτι Πέρι

Δείτε ακόμη

Η Δρόσω αναγκάζεται να αποδεχτεί τη σκληρή πρόταση της Μυρσίνης
Pamela Anderson: Ποζάρει ημίγυμνη και παραμένει το απόλυτο sex symbol ( pic )
Κέιτι Πέρι: “Μετά το χωρισμό, σκέφτηκα να αυτοκτονήσω”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις