Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κέιτι Πέρι συνέντευξη: “Μετά το χωρισμό, σκέφτηκα να αυτοκτονήσω”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτι Πέρι συνέντευξη: “Μετά το χωρισμό, σκέφτηκα να αυτοκτονήσω”

Κέιτι Πέρι συνέντευξη: Έδωσε την πιο ειλικρινή της συνέντευξη και μίλησε για την πολύ άσχημη περίοδο στη ζωή της.

Κέιτι Πέρι συνέντευξη: Είναι μία από τις μεγαλύτερες stars του πλανήτη, η οποία την περίοδο αυτή, κόντρα στη συλλογική αίσθηση, διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Παρόλα αυτά, και παρόλο που φαινομενικά τα έχει όλα, φήμη, ομορφιά, χρήματα, η ζωή της δεν ήταν πάντα ρόδινη και ευτυχισμένη. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Katy Perry λοιπόν, μίλησε με ειλικρίνεια για την πολύ άσχημη περίοδο στη ζωή της. Συγκεκριμένα είπε: “Το 2017, μετά το χωρισμό μου και την κακή πορεία του δίσκου μου στα charts, έφτασα πολύ χαμηλά. Σκέφτηκα μέχρι και την αυτοκτονία”, εξομολογήθηκε.

“Είχα δώσει πολλά και στην καριέρα και τη σχέση μου, και δεν πήγαινε τίποτα καλά», συνέχισε. “Δεν μετανιώνω όμως για την περίοδο αυτή. Με βοήθησε να ολοκληρωθώ σαν άνθρωπος και να ωριμάσω”, ολοκλήρωσε. Όπως διευκρίνισε, ο άντρας από τον οποίο χώρισε το 2017, ήταν ο Orlando Bloom, ο οποίος είναι και ο πατέρας του αγέννητου παιδιού της. Ευτυχώς όλα αυτά πέρασαν και το ζευγάρι είναι μαζί και ευτυχισμένο!

κειτι περι | mononews

Κέιτι Πέρι συνέντευξη: To σχόλιο της πρώην του Orlando Bloom σε φωτογραφία της

Η 35χρονη ποπ σταρ Katy Perry είναι πανευτυχής που είναι έγκυος και περιμένει κοριτσάκι. Από την άλλη ο ηθοποιός έχει ήδη έναν γιο από τον προηγούμενο γάμο του με το supermodel της Victoria’s Secret, Miranda Kerr. Πρόσφατα η 35χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά και αυτό που δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν το σχόλιο της πρώην του Ορλάντο Μπλουμ.

H Κerr ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ για τρία χρόνια (2010-2013) και στη συνέχεια παντρεύτηκε το 2017 τον ιδρυτή του Snapchat, Έβαν Σπίγκελ, με τον οποίο απέκτησαν 2 παιδιά. Το διάσημο μοντέλο, σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της Katy Perry: «Πανέμορφη μαμά», αποδεικνύοντας πως οι δύο γυναίκες έχουν άψογες σχέσεις.

https://www.instagram.com/p/CAtTxPNnDZJ/

Δείτε ακόμη

Η Ριάνα γίνεται η φωνή όσων δεν μπορούν να ακουστούν
Η αγνώριστη Χάλει Μπίμπερ
Η sexy εμφάνιση της Ρατακόσφκι που προκαλεί… καύσωνα! (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις