Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Πάμελα Άντερσον – ίνστα: Ποζάρει ημίγυμνη στα 52 της και αναστατώνει ( pic )
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πάμελα Άντερσον – ίνστα: Ποζάρει ημίγυμνη στα 52 της και αναστατώνει ( pic )

Πάμελα Άντερσον - ίνστα: Στα 52 της εξακολουθεί να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό διατηρώντας την ατόφια στόφα μιας σταρ.

Πάμελα Άντερσον – ίνστα: Όταν ακούς τη λέξη sexy και καλείσαι να σκεφτείς μια γυναίκα, τότε το μυαλό σου πηγαίνει στην Pamela Anderson. Η ξανθιά Καναδή ηθοποιός ήρθε και αναστάτωσε τα πλήθη, όταν τη δεκαετία του 90 φόρεσε το πορτοκαλί της μαγιό και έτρεχε να σώσει λουόμενους από πνιγμό στη σειρά Baywatch. Εκείνη, λοιπόν, έσωζε κόσμο στο σήριαλ, αλλά άθελά της προκαλούσε εγκεφαλικά με την sexy εικόνα της. Βέβαια, η ενασχόληση με τα media και τον χώρο του θεάματος είχε γίνει νωρίτερα, αφού το 1989 έκλεισε τυχαία ένα συμβόλαιο με μεγάλη εταιρία μπύρας.

Εκεί που καθόταν κι έβλεπε αγώνα ράγκπι, η κάμερα εστίασε πάνω σε εκείνη και το μπλουζάκι της με το logo του ποτού κι έτσι οι υπεύθυνοι την προσέγγισαν! Η θεά τύχη ήταν ξεκάθαρα με το μέρος της. Η θεά τύχη όμως ευνοεί τους θαυμαστές της, που στα 52 της εξακολουθεί να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό διατηρώντας την ατόφια στόφα μιας σταρ. Μια γρήγορη ματιά άλλωστε από τα social media της Πάμελα Άντερσον το αποδεικνύει περίτρανα.

https://www.instagram.com/p/CB1rQ7-HcC2/

Πάμελα Άντερσον – ίνστα: Καυτή, με sex appeal που αναστατώνει …

Η Pamela από εκεί κι έπειτα ήρθε κι έμεινε. Ποιος θα ξεχάσει τις φωτογραφίσεις της για λογαριασμό του Playboy; Κανείς. Ρώτα τον πατέρα σου ή τον μεγαλύτερο αδερφό σου! Καυτή, με sex appeal που αναστατώνει και βλέμμα που σε παγώνει, η Pamela Anderson είναι μια γυναίκα που παραδίδει μαθήματα και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα sex symbols, αν και δεν το παραδέχεται.

“Eίναι δύσκολο να αποκαλέσω τον εαυτό μου sex symbol. Ξέρω όμως ότι αγαπώ τη ζωή. Είμαι πολύ απαιτητική όσον αφορά τον έρωτα. Πρέπει να μπορείς να εξάπτεις τη φαντασία μου για να κρατήσεις το ενδιαφέρον μου”, είχε δηλώσει παλαιότερα. Τι κι αν πλησιάζει τα 53 (την 1η Ιουλίου έχει γενέθλια), είναι από τις γυναίκες που δεν έχουν ηλικία. Δεν την καθορίζει ένας αριθμός και δεν διστάζει να ποζάρει ακόμη με sexy διάθεση και ατμοσφαιρικό mood. Κι όταν αυτό το κάνει σε black and white σκηνικό, τότε το αποτέλεσμα είναι Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Ο.

https://www.instagram.com/p/CBtdWM5nHnC/

Δείτε ακόμη

Η sexy εμφάνιση της Ρατακόσφκι που προκαλεί… καύσωνα! (vid)
Ο Κυπραίος προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του Νέστορα
“Πόρτα” και από τους Rolling Stones στον Ντόναλντ Τραμπ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις