Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Καλοκαίρι μόδα 2020: Τέσσερα jewelry tricks που θα σε αναδείξουν
PLUS

Καλοκαίρι μόδα 2020: Τέσσερα jewelry tricks που θα σε αναδείξουν

Καλοκαίρι μόδα 2020: Άλλωστε η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει πάντα τη διαφορά.

Καλοκαίρι μόδα 2020: Υπάρχουν άπειροι λόγοι για τους οποίους λατρεύουμε το καλοκαίρι. Οι ατέλειωτες μέρες πλάι στο κύμα, ο ήλιος και η βιταμίνη D, τα μεγάλα ΣΚ και πάνω από όλα η μόδα. Τα αέρινα φορέματα που μας κρατούν δροσερές εν μέσω καύσωνα, τα καυτά shorts και T-shirts, μας κάνουν να νιώθουμε πιο ευτυχισμένες, πιο αιθέριες και πιο στυλάτες από ποτέ. Κανένα, όμως, καλοκαιρινό look δεν μπορεί να χαρακτηριστεί απολύτως κομψό χωρίς τα απαραίτητα κοσμήματα.

Ένα κόσμημα είναι ικανό να κάνει τα outfits μας πιο ενδιαφέροντα, πιο στυλάτα, άξια προσοχής και θαυμασμού. Και δε χρειάζεται να στέκεσαι ώρες μπροστά στον καθρέφτη και την κοσμηματοθήκη σου προσπαθώντας να πετύχεις τον τέλειο στυλιστικό συνδυασμό. Τέσσερα jewelry tricks είναι αρκετά για να σε βοηθήσουν να αναδείξεις στο έπακρο τα καλοκαιρινά, πρωινά ή βραδινά, σύνολά σου και να σε μετατρέψουν στην απόλυτη summer queen του 2020.

Καλοκαίρι μόδα 2020: 4 jewelry tricks

Ένα πράγμα να θυμάσαι: το χρυσό ήταν, είναι και θα είναι για πάντα ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού. Αν, δε, έχεις αποκτήσει και την ιδανική ηλιοκαμένη επιδερμίδα, σίγουρα εσύ -μαζί με το ολοκληρωμένο outfit σου- δε θα περάσεις απαρατήρητη.

1. Αν δεν αγαπάς τις υπερβολές, προτίμησε ένα λεπτεπίλεπτο, μακρύ μενταγιόν. Μπορείς, μάλιστα, να «παίξεις» κάνοντας layering και με μικρότερα chains.

2. Φόρεσε ένα τσόκερ. Ένα blazer-dress ή ένα κοστούμι θα αναδειχθεί σωστά με ένα stylish choker. Άσε που σαν κόσμημα δίνει μια φουτουριστική χροιά στην εμφάνισή σου, οπότε ενδείκνυται και για πιο επίσημες εμφανίσεις.

3. Αν το outfit σου είναι λιτό και απέριττο, πρόσθεσε μία χρυσή αλυσίδα. Είναι ένα statement κομμάτι, που είτε το συνδυάσεις με καμισόλ, είτε με ένα φόρεμα θα δώσεις μια pop νότα στο σύνολό σου.

4. Hoop earrings (aka κρίκοι): Δεν υπάρχει ρούχο στο οποίο να μην ταιριάζουν οι χρυσοί κρίκοι (όποιο σχήμα κι αν έχουν). Είτε μικροί, είτε μεγάλοι, οι κρίκοι θα κάνουν δέκα φορές πιο stylish το casual shorts με το T-shirt σου ή το maxi, αέρινο φόρεμά σου.

Δείτε ακόμη

Ζώδια: Προβλέψεις για την Τρίτη 30/6
Σε ποιον κακό διάσημης ταινίας αντιστοιχεί το ζώδιό σου;
Η καλύτερη άσκηση απώλειας βάρους για γυναίκες άνω των 50 ( vid )

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις