Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τρίτη 30/6
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τρίτη 30/6

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου.

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Μπορείς σήμερα να κάνεις πολύ ανάλυση στα θέματα του παρελθόντος που πιθανά σου άφησαν πληγές ειδικά σε ότι αφορά στην οικογένεια. Δεν είναι η ώρα να πιέσεις για απαντήσεις όμως είναι η ώρα να κάνεις μια ήπια εξερεύνηση. Είναι σημαντικό να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συνεργάτες έτσι ώστε να βελτιώσεις και την καθημερινότητά σου. Απόλαυσε συντροφικές στιγμές με τον αγαπημένο σου και γιατί όχι και άκρως ερωτικές. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται στα καλέσματά σου.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις ένα πρόγραμμα στη ζωή σου, να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και να οργανώσεις το χρόνο σου ανάμεσα στις υποχρεώσεις και τα θέλω σου. Καταβάλεις έξτρα προσπάθεια στα εργασιακά που όμως αναγνωρίζεται. Αφουγκράσου τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου και ικανοποίησέ τες. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον κάτι φαίνεται να εξελίσσεται.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Από σήμερα και τις επόμενες εβδομάδες φαίνεται να ξαναβρίσκεις το κέφι και την αισιοδοξία σου. Έχεις έντονα την αίσθηση και τη βεβαιότητα ότι για μια ακόμη φορά θα καταφέρεις να φτάσεις τους στόχους σου. Οι αλλαγές και οι εξελίξεις στα εργασιακά μεγενθύνουν προσωρινά τις ανησυχίες σου. Μην φέρεσαι επιπόλαια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Πρόσεξε τις ευθύνες σου απέναντί του και τον τρόπο που εκφράζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκινά μια ενδιαφέρουσα περίοδο για σένα που πρέπει να αξιοποιήσεις.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα εργασίας και υγείας σου για μερικές μέρες κι έτσι είναι ευκολότερο να βρεις λύσεις στα όσα σε βασανίζουν. Μια απόφαση ή μια εξέλιξη που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό και αφορά στην εξέλιξη των εργασιακών σου, φαίνεται να καταφτάνει και να σου λύνει τα χέρια. Ο σύντροφός σου δεν βρίσκεται και στα καλύτερά του και φαίνεται ότι έστω και με λάθος τρόπο, προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου. Δείξε κατανόηση και ανταποκρίσου στα καλέσματά του. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις συναισθηματικά σε κανέναν αυτήν την περίοδο. Απλά φρόντισε να περάσεις καλά.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Η επικοινωνία σήμερα δεν είναι το ισχυρό σου ατού, για αυτό φρόντισε να λες λίγα και καλά. Τακτοποίησε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου και μην φορτώνεσαι και με άλλες. Απόφυγε δεσμεύσεις και σημαντικές αποφάσεις στα εργασιακά. Προσαρμόσου στο κλίμα χωρίς διαμαρτυρίες και αντιδράσεις στην οικογένεια, το σπίτι και φυσικά στον ερωτικό σύντροφό σου. Αφιέρωσέ τους χρόνο και μάθε να ακούς και να συμμερίζεσαι τις ανάγκες τους. Εσύ που είσαι μόνη, μην διώχνεις με τη συμπεριφορά σου όποιον σε πλησιάζει. Τουλάχιστον δώσε του τη δυνατότητα να δείξει τις προθέσεις του και μετά κρίνεις και αποφασίζεις.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Είναι κατάλληλη η σημερινή μέρα για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με ανθρώπους σημαντικούς για εσένα, που είτε οι συγκυρίες, είτε οι δικές σου προτεραιότητες το προηγούμενο διάστημα σας είχαν απομακρύνει. Η επικοινωνία είναι το παν στην εξέλιξη των εργασιακών σου. Μιας και ευνοείσαι λοιπόν, κάνε τις σωστές κινήσεις και επιλογές. Μετάτρεψε τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου σε ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, μην αναλώνεσαι με ανθρώπους που δεν αξίζουν τον κόπο. Αξίζεις τα καλύτερα.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Απόφυγε σήμερα τις ακραίες συμπεριφορές και σπατάλες. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις τη θέση και τις υποχρεώσεις σου και να συμπεριφερθείς ανάλογα. Η ένταση και ο εκνευρισμός δεν λείπουν στα εργασιακά. Αντιμετώπισε τα πάντα με όσο το δυνατόν καλύτερη διάθεση και μην δίνεις συνέχεια σε μικρές ασήμαντες καταστάσεις, λεγόμενα και εξελίξεις. Το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, εύκολα μπορεί να αλλάξει -στο χέρι σου είναι. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προσεγγίσεις το παρελθόν σου. Αποστασιοποιήσου, και άσε τον ενδιαφερόμενο να κάνει μια κίνηση προς τα εσένα.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Η εσωτερική σου αναζήτηση θα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή και κυρίως να σταματήσεις να είσαι τόσο αυστηρή και κακιά με τον εαυτό σου. Είναι καιρός να διεκδικήσεις τα θέλω και τα κεκτημένα σου στα εργασιακά. Βέβαια χωρίς να αρχίσεις τις φωνές και τις διαμαρτυρίες. Απόφυγε να εμπλέξεις οικονομικά θέματα στις συζητήσεις απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου. Ακόμα κι αν συμβεί, προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Καιρός να σπάσεις τα δεσμά και τις προκαταλήψεις, εσύ που είσαι μόνη. Κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου και μην νοιάζεσαι για τίποτα άλλο.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Οι ευαισθησίες σου σήμερα έρχονται στην επιφάνεια και δεν σου επιτρέπουν να δεις και να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό τις καταστάσεις και εξελίξεις γύρω σου. Διώξε το άγχος που σε διακατέχει στα εργασιακά και εμπιστεύσου περισσότερο τον εαυτό σου. Είσαι έτοιμη να κάνεις την υπέρβαση και να τα καταφέρεις. Προσπάθησε να αποκαταστήσεις το κλίμα της ηρεμίας, στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Υπάρχει μια ένταση ανάμεσά σας που πραγματικά δεν ξέρεις από που πηγάζει. Εσύ που είσαι μόνη, άφησε μισάνοιχτη την καρδιάς σου και επίτρεψε μόνο σε αυτόν που εμπιστεύεται το ένστικτό σου να εισχωρήσει.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Στιγμές έντασης κατά τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία, ώριμη σκέψη και συμπεριφορά. Δείξε διαλλακτικότητα στα επαγγελματικά, στις συζητήσεις και τα θέματα που θα προκύψουν με συνεργάτες. Γίνε πιο εκδηλωτική και εκμυστηρεύσου τα συναισθήματά σου, όχι μόνο στον εαυτό σου αλλά και στον ερωτικό σύντροφό σου. Το ερωτικό σου παρελθόν φαίνεται να επανέρχεται. Τώρα το τι θα αποφασίσεις και το τι θα κάνεις είναι δικό σου θέμα. Έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις και έξοδα σε αποδιοργανώνουν.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Πολλές ευκαιρίες σήμερα σου δίνουν τη δυνατότητα να δώσεις δυνατή ώθηση στα σχέδιά σου, καθώς και λύσεις σε αδιέξοδες καταστάσεις που σου δημιουργούν διλήμματα. Νέες προτάσεις και προκλήσεις στα εργασιακά, φρόντισε να τις προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες, όρους και προϋποθέσεις. Πάρε πρωτοβουλίες και προσπάθησε να χρωματίσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου απόψε. Πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και απελευθερώσου λιγάκι απέναντί του. Η στάση σου, μια κρύο μια ζεστό απέναντι του μπλοκάρει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Τα εμπόδια και τα προβλήματα που παρουσιάζονται σήμερα στις υποθέσεις σου απαιτούν ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Μην αντιμετωπίζεις τα πάντα από την αρνητική τους πλευρά. Μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους και συνεργάτες που δεν γνωρίζεις αρκετά. Κράτα το στόμα σου κλειστό τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθείς ότι όλα σε σχέση με τα σχέδιά σου, έχουν πάρει το δρόμο τους. Αναγνώρισε την προσπάθεια του ερωτικού σου συντρόφου να βρίσκεται και να στέκεται πάντα δίπλα σου. Εστίασε το ενδιαφέρον σου μέσα στο φιλικό και κοινωνικό σου περιβάλλον. Εκεί βρίσκεται και σε περιμένει ο μεγάλος έρωτας.

Πηγή: Tlife Φωτο: Unsplash
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις