Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άντζι Ανδριτσοπούλου: το look της αποτελεί την επιτομή της καλοκαιρινής κομψότητας
LIFESTYLE

Άντζι Ανδριτσοπούλου: το look της αποτελεί την επιτομή της καλοκαιρινής κομψότητας

Άντζι Ανδριτσοπούλου: η όμορφη κοκκινομάλλα σχεδιάστρια κοσμημάτων παραδίδει μαθήματα στυλ.

Άντζι Ανδριτσοπούλου: Η Άντζι Ανδριτσοπούλου είναι ένα από τα πρώτα top model της Ελλάδας που εξελίχθηκε θαυμάσια στην πάροδο των ετών και πλέον λανσάρει τη δική της σειρά χειροποίητων κοσμημάτων personart. Η Άντζι υπήρξε μοντέλο που μεσουράνησε τη δεκαετία του 90 και του 00 τόσο στα τηλεοπτικά πλατό ενώ περπάτησε και για τον σχεδιαστή Oscar de la Renta. Eίναι παντρεμένη με τον personal trainer Γιάννη Μεθενίτη και έχει αποκτήσει έναν υπέροχο γιο τον Αχιλλέα. Πάνω από όλα όμως είναι το καλύτερο παιδί της ελληνικής showbiz.

 

Μέσα στα χρόνια η Άντζι διατήρησε την προσεγμένη παρουσία της στο χώρο της μόδας ενώ την περασμένη σεζόν την είδαμε να συμμετέχει και στο reality μόδας ‘My style rocks’ όπου και έμεινε για ένα μικρό χρονικό διάστημα καθώς οι επαγγελματικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις δεν της επέτρεπαν να συνεχίσει, έτσι και αποχώρησε οικειοθελώς. Στα επεισόδια που συμμετείχε έλαβε εξαιρετικές κριτικές από την επιτροπή και έδειξε ενδιαφέροντα σύνολα που είχαν όλα τη σφραγίδα μεγάλων σχεδιαστών οι οποίοι της εμπιστεύθηκαν τις δημιουργίες τους.

γράφει η Έλενα Φάκου

 

Το καλοκαιρινό της look κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα must seasonal στοιχεία

 

Σε μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ποζάρει ξυπόλητη φορώντας ένα αέρινο μάξι φόρεμα σε off white απόχρωση, ψάθινο καπέλο και ασορτί τσάντα χειρός στην Τήνο και σου δείχνει όλα τα must κομμάτια που πρέπει να έχει μια γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της για να επιβιώσει στον καύσωνα με στυλ.

 

Το μακρύ φόρεμα σε αέρινη γραμμή και cream χρώμα είναι ο σύμμαχός σου για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού και φοριέται από το πρωί ως το βράδυ χαρίζοντάς σου άνεση και δροσιά. Το ψάθινο καπέλο προστατεύει το δέρμα σου από την υπεριώδη ακτινοβολία και προσθέτει τύπο στο look σου ενώ η ψάθινη πλεκτή τσάντα αποτελεί αντιπροσωπευτικό αξεσουάρ για τους καλοκαιρινούς μήνες ειδικά για πρωινές εμφανίσεις.

 

Αν λοιπόν αναρωτιέσαι ποια είναι τα τρία must have κομμάτια της καλοκαιρινης σου γκαρνταρόμπας δεν έχεις παρά να κοιτάξεις τις υπέροχες φωτογραφίες της Άντζι στο νησί και να θυμηθείς να τα βάλεις στην βαλίτσα των διακοπών σου.

 

 

Δείτε ακόμη

Φωτεινό κίτρινο: το πιο παρεξηγημένο χρώμα παίρνει την εκδίκησή του
O λόγος που η Kate Middleton ανακυκλώνει τα ρούχα της ως καλεσμένη σε γάμο δείχνει πόσο ευσεβής άνθρωπος είναι
Η ‘Νίκη της Σαμοθράκης’ βρίσκεται on stage όταν τραγουδάει η Πάολα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις