Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – ΠΑΟΚ: Ως το 2021 ο Ουάρντα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ΠΑΟΚ: Ως το 2021 ο Ουάρντα

Σούπερ Λιγκ – ΠΑΟΚ: Αν και φαινόταν ότι δεν τον υπολόγιζαν, εντούτοις από τον ΠΑΟΚ προχώρησαν στην επέκταση του συμβολαίου του Αμρ Ουάρντα.

Σούπερ Λιγκ – ΠΑΟΚ: Αν και φαινόταν ότι δεν τον υπολόγιζαν, εντούτοις από τον ΠΑΟΚ προχώρησαν στην επέκταση του συμβολαίου του Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος υπέγραψε νέα μονοετή συνεργασία με τον δικέφαλο του Βορρά, μια κίνηση που αν μη τι άλλο εμπεριέχει τακτική. Ο Ουάρντα έμεινε ελεύθερος νωρίτερα από τη Λάρισα, στην οποία είχε δοθεί δανεικός, και έχει γυρίσει στη Θεσσαλονίκη. Οι ασπρόμαυροι είχαν αποφασίσει εδώ και λίγες ημέρες ότι θα κάνουν χρήση της οψιόν για εξάμηνη ανανέωση με τον Αιγύπτιο. Το συμβόλαιο του Ουάρντα έληγε στις 31/12, κάτι που σημαίνει ότι από 1/7 είχε δικαίωμα να κλείσει σε άλλη ομάδα. Γι’ αυτό και στον ΠΑΟΚ έσπευσαν να ενεργοποιήσουν τον μονομερή όρο, προκειμένου να μην χάσουν τον παίκτη ως ελεύθερο.

Ο 26χρονος υπέγραψε σήμερα την επέκταση του συμβολαίου του και από τον ΠΑΟΚ ενδέχεται να του δώσουν μια ακόμη ευκαιρία. Αν την αρπάξει από τα μαλλιά τότε ίσως να κερδίσει και νέο συμβόλαιο στην πορεία με τον δικέφαλο. Ούτως ή άλλως οι Θεσσαλονικείς θα κάνουν μια επαναξιολόγηση στο ρόστερ τους κάτι που ισχύει και για τον Ουάρντα. Αν αυτός δεν πείσει, τότε θα γίνει ως το φινάλε της μεταγραφικής σεζόν προσπάθεια πώλησής του. Έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να λάβει κάποιο αντίτιμο για τον παίκτη. Κάτι που δεν θα συνέβαινε αν δεν του ανανέωναν το συμβόλαιο.

Σούπερ Λιγκ-ΠΑΟΚ: Μένουν ως το τέλος Βιεϊρίνια, Μαουρίτσιο

Στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα ως το τέλος της σεζόν θα είναι και οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Ζοσέ Μαουρίτσιο. Ο Βραζιλιάνος και ο Πορτογάλος δέχτηκαν την πρόταση επέκτασης των συμβολαίων τους του κατά έναν μήνα, έτσι θα μείνουν ως το φινάλε των πλέι οφ. Για το ενδεχόμενο υπογραφής νέου συμβολαίου δεν έχει υπάρξει προς το παρόν κουβέντα. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει πρόταση και στους δύο. Η επιθυμία των δύο ποδοσφαιριστών ήταν να μείνουν στο δικέφαλο και να τον βοηθήσουν στην κατάληψη της 2ης θέσης. Έτσι, σήμερα ολοκληρώθηκε το τυπικό μέρος ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Δείτε ακόμη

Η Μπάρτσα υποδέχεται την Ατλέτικο σε ματς κορώνα-γράμματα για πρωτάθλημα!
Markopoulo Park: Νίκες γένους θηλυκού και τζακ ποτ στο Σκορ 6
Η Γιουνάιτεντ για αστέρια, η Μπράιτον για παραμονή!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις