Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Κορώνα-γράμματα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Κορώνα-γράμματα!

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Ρυθμιστές του τίτλου οι ροχιμπλάνκος, δοκιμάζονται στο Καμπ νου από τους Μπλαουγκράνα που δεν έχουν πια το παραμικρό περιθώριο!

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Στην Ισπανία, στα πλαίσια της 33η αγωνιστικής της La Liga διεξάγονται τρεις αναμετρήσεις απόψε. Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Καμπ Νου, όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά και το ματς “σωτηρίας” στο Σον Μοίς ανάμεσα σε Μαγιόρκα και Θέλτα. Ένα παιχνίδι με… πολύ ζουμί! Η ομάδα των Βαλεαρίδων βρίσκεται 18η θέση με 8 βαθμούς διαφορά από την φιλοξενούμενους. Θα τα δώσουν όλα οι γηπεδούχοι για να νικήσουν και να μειώσουν την διαφορά, δίνοντας μεγαλύτερες πιθανότητες για παραμονή.

Από την άλλη, η Θέλτα βρίσκεται στην 17η θέση με 34 βαθμούς και έχει το πάνω χέρι στην μεταξύ τους κόντρα. Θα αγωνιστεί για την νίκη που θα της δώσει διαφορά ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα του Βίγκο διανύει κακή χρονία και μετά το restart μια ήττα, δύο ισοπαλίες και δύο νίκες.

 

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Λεγκάνες – Σεβίλλη

Το παιχνίδι αυτό είναι ένα παιχνίδι που μόνο η φιλοξενούμενοι έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Λεγκάνες βρίσκεται στην 19η θέση, έχει 28 βαθμούς και λογικά την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Segunda Division, αφού μόνο μαθηματικές ελπίδες έχει πλεον.

Οι Σεβιγιάνοι βρίσκονται στην 4η θέση με 54 βαθμους. Έχουν τέσσερις βαθμούς διαφορά από την Ατλέτικο Μαρδίτης που κατέχει την 3η θέση. Θέλουν να κερδίσουν για να έρθουν πιο κοντά στη 3η θέση και να απομακρυνθεί απο την Χετάφε που έχει δύο πόντους λιγότερους και βρίσκεται στην 5η θέση. Σήμερα, θα αγωνιστεί χωρίς να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικι Μαδρίτης στο Καμπ Νου. Παιχνίδι έντονου βαθμολογικού ενδιαφέροντος και με πολύ σασπενς είναι το σημερινό. Η Μπάρτσα βρίσκεται στην 2η θέση, πίσω από την μεγάλη της αντίπαλο Ρεάλ. Έχει μαζέψει 69 βαθμούς και είναι 2 βαθμούς μακριά απο την κορυφή. Θα τα δώσει όλα απόψε για να νικήσει και να ανέβει στην κορυφή.

Στο άλλο στρατόπεδο, η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στην 3η θέση με 11 βαθμούς διαφορά από την Μπαρτσελόνα. Θα παλέψει στον αποψινό αγώνα να κερδίσει και θα είναι δύσκολο εμπόδιο για τους γηπεδούχους. Θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να απομακρυνθεί από την Σεβίλλη που είναι στην 4η θέση με 54 βαθμούς. Μετά την επανέναρξη είναι σε τρομερή φόρμα με μία ισοπαλία και 4 νίκες.

Δείτε ακόμη:

Τζώρτζογλου: «Η ΕΠΟ είναι… ναρκοπέδιο»
Υπερψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΟ
“Πέσιμο” για ληστεία και μαχαίρωμα άσου της Ντέρμπι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις