Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπυροπούλου ινστα: Νέα απόδραση για την παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Σπυροπούλου ινστα: Νέα απόδραση για την παρουσιάστρια

Σπυροπούλου ινστα: Η ξανθιά παρουσιάστρια μετά την αποχώρησή της από το "Just the 2 of us" επέλεξε να επισκεφτεί το Πόρτο Χέλι προκειμένου να ξεκουραστεί.

Σπυροπούλου ινστα: Άλλη μια απόδραση για την όμορφη παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπου αυτή την φορά επέλεξε να επισκεφτεί το Πόρτο Χέλι. Η “queen Ντίνα” όπως την αποκαλούν μετά την αποχώρηση της από το “Just the 2 of us” έχει ελεύθερο χρόνο να κάνει τα μπάνια της και να ξεκουραστεί. Η αλήθεια πως μετά το σόου του Νίκου Κοκλώνη είδαμε για ακόμη μια φορά μια άλλη πλευρά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που δείχνειπως δεν έχει πρόβλημα να τσαλακώνεται και να δοκιμάζεται σε πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Πλέον η ξανθιά παρουσιάστρια έχει αφοσιωθεί στις καλοκαιρινές διακοπές της και σχεδιάζει τις αποδράσεις της για τους επόμενους μήνες. Μπορεί να διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου, όμως η ίδια έχει επισκεφτεί ήδη αρκετά μέρη και έχει κάνει πολλές βουτιές, σε θάλασσα και σε πισίνα. Αυτό το Σαββατοκύριακο βρήκε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε μια μαγευτική τοποθεσία μέσα στο πράσινο. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ταξίδεψε στο μαγευτικό Πόρτο Χέλι για να μείνει στο πολυτελές ξενοδοχείο Amanzoe! Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ήταν αρκετές για να μας κάνουν να ζηλέψουμε.

 

Δείτε ακόμη

Η ανανεωμένη κριτική επιτροπή του GNTM3 ποζάρει για πρώτη φορά μαζί!
Ιωάννα Μπέλλα πιο αδύνατη από ποτέ
Τίτλοι τέλους για Μπουράκ Χακί και Χαρά Παππά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις