Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ευρωντέρμπι!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ευρωντέρμπι!

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Χετάφε και Ρεάλ Σοσιεδάδ σε “εξάποντο” για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο - Δεύτερη διέξοδος για τους Βάσκους που έχουν και τον τελικό κυπέλλου

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ντέρμπι με φόντο την Ευρώπη απόψε στην Μαδρίτη. Σε ένα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπο, οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την νίκη. Η Χετάφε θα υποδεχτεί την Ρεάλ Σοσιεδάδ σε μια αναμέτρηση που κανείς από τις δύο ομάδες δεν θέλει να χάσει, για να μην σκορπίσει τις ελπίδες του για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Χετάφε βρίσκεται στην 6η θέση και έχει 49 βαθμούς. Έχει διαφορά δυο βαθμών από την 5η Βιγιαρεάλ και με νίκη σήμερα θα περάσει μπροστά. Οι γηπεδούχοι θυμίζουν άλλη ομάδα μετά την επανεκκίνηση, αφού σε 4 παιχνίδια έχει μία ήττα και τρεις ισοπαλίες. Θα παραταχτούν, δε, χωρίς τον τιμωρημένο βασικό μπακ Ντακονάμ.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Χωρίς πέντε οι Βάσκοι

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ διανύει μια καλή σεζόν, καθώς κατέχει την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχει εξασφαλίσει μια θέση στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας απέναντι στην μεγάλη της αντίπαλο, Αθλέτικ Μπιλμπάο. Σήμερα θέλει την νίκη για να ανέβει στην 6η θέση και να μπει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για τους Βάσκους που δεν θα έχουν στην διάθεση τους πέντε ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται ο τραυματίας επιθετικός Μπαρενετσέα, οι μέσοι Γκεβάρα Σανγκάλι και ο τιμωρημένος μπακ Γιορέντε!

Δείτε ακόμη:

Πέρασε στο κύπελλο και τρέχει για το Champions League η Γιουνάιτεντ
Στο τριφύλλι ως το 2023 ο Πούγγουρας
Ώρα για… θέαμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις