Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Το βλέμμα μόνο στο +2
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Το βλέμμα μόνο στο +2

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Με νίκη η “Βασίλισσα” επιστρέφει στην πρώτη θέση με καθαρό +2 από την Μπάρτσα - Μάχη Ευρώπης για Βιγιαρεάλ κια Βαλένθια

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Η 32η αγωνιστική της Λα Λίγκα συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις. Το παιχνίδι ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτό που ξεχωρίζει, καθώς η Βασίλισσα που ήταν έτσι κι αλλιώς στην πρώτη θέση ισόβαθμη εμ την Μπάρτσα και ελέω διαφοράς τερμάτων, έχει χρυσή ευκαιρία! Αν κερδίσει θα αποσπαστεί και βαθμολογικά στο +3 από τη μεγάλη της αντίπαλο! Σπουδαίο ματς, δε, γίνεται και στο Μαδριγάλ, όπου η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Βαλένθια σε ένα ντέρμπι βαθμολογικό με φόντο τα ευρωπαϊκά εισιτήρια!

Το Λεβάντε – Ρεάλ Μπέτις είναι ένα παιχνίδι γοήτρου χωρίς κάποια ιδιαίτερη σημασία. Οι δύο ομάδες βρίσκονται μαζί στο βαθμολογικό πίνακα με την Λεβάντε να κατέχει την 12η θέση με έναν βαθμό διαφορά από την Μπέτις. Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν χωρίς απουσίες. Το παιχνίδι αυτό δεν έχει κάποια βαθμολογική σημασία και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Βιγιαρεάλ – Βαλένθια

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ντέρμπι. Οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη γιατί βρίσκονται στο κυνήγι των ευρωπαϊκών θέσεων. Η Βιγιαρεάλ έχει περάσει 6η στον πίνακα, στο +1 από την 5η Βιγιαρεάλ και στο -1 από την 7η Σοσιεδάδ. Στον αντίποδα, η Βαλένθια κατέχει την 8η θέση και με νίκη θα περάσει τα “κίτρινα υποβρύχια”. Το ματς αναμένεται να είναι σκληρό, με τους δύο αντιπάλους να μην σκέφτονται καν αρνητικό αποτέλεσμα.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Γρανάδα – Εϊμπάρ

Αγώνας με μονόπλευρο ενδιαφέρον είναι αυτός ανάμεσα σε Γρανάδα και Εϊμπάρ. Οι γηπεδόυχοι βρίσκονται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο για να κυνηγήσουν το παιχνίδι. Από την άλλη, η Εϊμπαρ βρίσκεται στην 17η θέση, δηλαδή ακριβώς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Θέλει την νίκη αύριο για να διατηρήσει απόσταση ασφαλείας από την Μαγιόρκα. Με την οποία έχουν 6 βαθμούς διαφορά (και ματς παραπάνω η Μαγιόρκα).

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης

Η Εσπανιόλ υποδέχεται την Ρεάλ σε ένα παιχνίδι μονόδρομος νίκης για τη “Βασίλισσα”.. Οι Καταλανοί βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δύσκολα θα μπορέσουν να σωθούν. Η Ρεάλ, όμως, έχει επιστρέψει φορμαρισμένη και θέλει την νίκη για να μπορέσει να ξεφύγει στο +2 από την Μπαρτσελόνα. Ετσι, όχι απλά θα επιστρέψει στην 1η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά θα έχει και περιθώριο μιας γκέλας (ισοπαλίας) έναντι της Μπάρτσα!

Δείτε ακόμη:

Με άγχος και λύτρωση στο 118’ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Παρέμειναν χωρίς νίκη ΟΦΗ και ΠΑΟ (0-0)
Ο Πανιώνιος… μπουρλοτιέρης των πλέι άουτ, 2-1 την Ξάνθη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις