Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Κόλλησαν στο «μηδέν»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Κόλλησαν στο «μηδέν»

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: ΟΦΗ και Παναθηναϊκός τα είχαν όλα στο μεταξύ τους παιχνίδι, εκτός από το γκολ και μοιραία έμειναν στο 0-0.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: ΟΦΗ και Παναθηναϊκός τα είχαν όλα στο μεταξύ τους παιχνίδι, εκτός από το γκολ και μοιραία έμειναν στο 0-0. Οι δύο ομάδες έβγαλαν πάθος, ένταση, αλλά οι καλές ευκαιρίες τους ήταν ελάχιστες. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς νίκη στα πλέι οφ. Στο ματς ακυρώθηκαν ορθώς δύο γκολ του τριφυλλιού, με το 0-0 να είναι το πρώτο μεταξύ τους μετά από 20 χρόνια! Το ματς ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να πιέζει και να δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, μετά το πρώτο τέταρτο οι πράσινοι ισορρόπησαν και πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα τους Κρητικούς, που επίσης δυσκολεύονταν στην κυκλοφορία. Πάντως, ο ΟΦΗ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 18’, όταν ο Ναμπί έκλεψε και πάσαρε στον Βαζ. Αυτός μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, αλλά ο Διούδης απέκρουσε σε κόρνερ. Οι πράσινοι απάντησαν στο 22’ με τον Κουρμπέλη να σουτάρει αμαρκάριστος άουτ!

Στο δεύτερο μέρος ήταν όλο το… ζουμί. Στο 58’ ο Παναθηναϊκός «άγγιξε» το γκολ, αλλά στάθηκε άτυχος! Μετά από σέντρα του Χατζηγιοβάννη, ο Μακέντα έπιασε γυριστή κεφαλιά. Ο Ουάιλι έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, όμως εκείνη βρήκε στο δοκάρι! Τρία λεπτά αργότερα ακυρώθηκε γκολ του Μακέντα ως οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς στη συνέχεια και προσπάθησαν να το βγάλουν… αναίμακτα! Ο Δώνης άλλαξε σύστημα (4-3-3) μετά το 70’ (έπαιζε με 4-4-2), όμως ούτε αυτή η κίνηση βοήθησε να αλλάξει κάτι.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Νέο ακυρωμένο γκολ

Ο Παναθηναϊκός έδειξε πείσμα ως το φινάλε για να φτάσει στη νίκη. Και θα μπορούσε να το κάνει στο 85’. Μετά από βαθιά μπαλιά του Κουρμπέλη, ο Καμπετσής νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ουάιλι. Όμως, το γκολ αυτό ακυρώθηκε, αφού υπήρχε χέρι του Περέα στην αρχή της φάσης.

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 34′ Βαζ, 91′ Μαρινάκης, 93′ Μπράουν, 95′ Δεληγιαννίδης – 73′ Ανουάρ, 91′ Σένκεφελντ.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καραντώνης (Ημαθίας), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Ουάιλι, Μπράουν, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (69’ Μαρινάκης), Μεγιάδο, Ναμπί (68’ Στάικος), Βαζ (92’ Δεληγιαννίδης), Νέιρα, Σεμέδο (43’ Μάνος), Φιγκεϊρέδο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Δώνης): Διούδης, Θεοχάρης (78’ Περέα), Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αγιούμπ (82’ Αλεξανδρόπουλος), Κουρμπέλης, Μπουζούκης (82’ Σερπέζης), Κολοβός (63’ Ανουάρ), Μακέντα (83’ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης.

Δείτε ακόμη

Με άγχος και λύτρωση στο 118’ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Πανιώνιος… μπουρλοτιέρης των πλέι άουτ, 2-1 την Ξάνθη
Στα μπαράζ η Βέρντερ, στο Τσάμπιονς Λιγκ η Γκλάντμπαχ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις