Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αταλάντα  – μεταγραφές: Γκόμεζ, παρολίγο λατσιάλι
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αταλάντα  – μεταγραφές: Γκόμεζ, παρολίγο λατσιάλι

Αταλάντα  - μεταγραφές: Συνέντευξη για την ομάδα του, τη Λάτσιο και την εθνική από τον Γκόμεζ που αποτελεί και φέτος όνομα προς συζήτηση στις μεταγραφές!

Αταλάντα  μεταγραφές: Το όνομα του αρχηγoύ της Αταλάντα, Αλεχάντρο Γκόμεζ, είχε συνδεθεί με την Λάτσιο το καλοκαίρι του 2017, αλλά και του 2018. Ο ίδιος επιβεβαίωσε τις φήμες που υπήρχαν σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, στην οποία μίλησε για τότε, αλλά και για το σήμερα. Στην συνέντευξη αυτή, ειπώθηκαν πράγματα από τον  επιθετικό των Μπεργκαμάσκι που δεν γνωρίζαμε. Kαι δημιούργησαν αίσθηση! “Ήμουν κοντά στην Λάτσιο πριν μερικά χρόνια” είπε χαρακτηριστικάο 32χρονος και εν συνεχεία ανέφερε: “Οι οπαδοί της ομάδας της Ρώμης ακόμα και φέτος με ρωτάνε αν θα πάω εκεί, πάντως, είμαι χαρούμενος στο Μπέργκαμο και στην Αταλάντα”.

“Είχαμε ένα καλό παιχνίδι εναντίον τους, κάναμε πολλές θυσίες για να πάρουμε την νίκη!” πρόσθεσε ο Αργεντίνος. Και  αποκάλυψε ότι ήταν πολύ κοντά στο να αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ιταλίας: “Ο Τζιαμπιέρο  Βεντούρα ήθελε να με καλέσει στην εθνική. Δυστυχώς αυτό δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί γιατί είχα παίξει και κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U-20 με την Αργεντινή”.

Αταλάντα – μεταγραφές: Αυτός είναι ο Γκόμεζ

Ο ύψους μόλις 1,65 επιθετικός έχει 222 συμμετοχές με την φανέλα της Αταλάντα, στην οποία, υπέγραψε την σεζόν 2014/15. Με την ομάδα του Μπέργκαμο  έχει σημειώσει 45 γκολ και μοιράσει 56 ασίστ. Ο Γκόμεζ έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας του στην Άρσεναλ Σαραντί, όπου, σε 77 εμφανίσεις πέτυχε 16 γκολ. Στην συνέχεια μεταπήδησε στην Σαν Λορένσο και σε 48 εμφανίσεις πέτυχε 8 γκόλ. Το άλμα στην καριέρα του το έκανε το 2010 με την μεταγραφή του στην Κατάνια. Στη Σικελία έκατσε 3 χρόνια και σε 106 συμμετοχές πέτυχε 16 γκολ.

Την σεζόν 2013/14 αγωνίστηκε στην Ουκρανική Μέταλιστ, στην οποία, δεν στέριωσε. Έκατσε μια σεζόν σημειώνοντας 23 εμφανίσεις και 3 τέρματα. Η συνέχεια είναι γνωστή, καθώς, την επόμενη χρονιά ήρθε στην Αταλάντα όπου και παραμένει μέχρι και σήμερα. Επίσης, έχει αγωνιστεί 11 φορές με την U-20 της Αργεντινής, σκοράροντας 2 φορές. Και έχει πια και 4 εμφανίσεις με την ομάδα των ανδρών.

Δείτε ακόμη:

Markopoulo Park: Δυνατές μάχες και αυτή τη Δευτέρα
Κάζο στη Ρεάλ, νίκη η Βαλένθια με Γκραν Κανάρια, την άφησε εκτός τετράδας
Η Σεβίλλη έσωσε τον βαθμό της ισοπαλία (1-1) στην εκπνοή με Βαγιαδολίδ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις