Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Περιορισμένες οι επιλογές
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Περιορισμένες οι επιλογές

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Με περιορισμένες επιλογές, ιδίως στην άμυνα, θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ.

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Με περιορισμένες επιλογές, ιδίως στην άμυνα, θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ. Η άρνηση του Γιόχανσον να συνεχίσει στην ομάδα πρόσθεσε έναν ακόμη πονοκέφαλο για τον Γιώργο Δώνη. Από τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει στις 30 του μήνα, αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί ξανά με τους πράσινους. Κάτι που ισχύει επίσης για τους Εμάνουελ Ινσούα και Χρήστο Δώνη. Στην Αθήνα θα μείνουν επίσης οι τραυματίες Πούγγουρας, Νάγκι και Μπεκ. Μοναδικό ευχάριστο για τον τεχνικό του τριφυλλιού η επιστροφή του Περέα για πρώτη φορά μετά τη διακοπή.

Σε ότι αφορά το αρχικό σχήμα, ο Βαγγέλης Θεοχάρης είναι φαβορί για να πάρει θέση βασικού στο ματς του Σαββάτου. Από τη στιγμή που οι πράσινοι θα παραταχθούν χωρίς καθαρόαιμο δεξί μπακ, ο νεαρός άσος θα πάρει την ευκαιρία . Έτσι, θα έχει τη δυνατότητα να αποδείξει ότι μπορεί να βρίσκεται στο ρόστερ της νέας περιόδου. Ο Θεοχάρης είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στο φινάλε της περσινής σεζόν κόντρα στον Παναιτωλικό, πάλι ως δεξί μπακ. Η «δοκιμή» του 22χρονου στη θέση αυτή μπορεί να είναι οδηγός και για τη συνέχεια. Αν τα πάει ο Θεοχάρης θα ολοκληρώσει αυτός τα πλέι οφ ως δεξί μπακ.

Σούπερ Λιγκ – Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Δώνη

Πέραν του Θεοχάρη ο Γιώργος Δώνης έχει καταλήξει στο σχήμα που θα χρησιμοποιήσει απέναντι στον ΟΦΗ. Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Σένκεφελντ, Κολοβέτσιο, Θεοχάρη και Χατζηθεοδωρίδη να αποτελούν την αμυντική τετράδα. Στη μεσαία γραμμή οι Κουρμπέλης και Αγιούμπ θα είναι το δίδυμο των αμυντικών χαφ και μπροστά τους ως δεκάρι ο Μπουζούκης. Στην αριστερή πτέρυγα θα ξεκινήσει ο Χατζηγιοβάνης, στη δεξιά ο Κολοβός και στην κορυφή της επίθεσης ο Μακέντα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Ζαγαρίτης, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπεζής, Περέα, Καμπετσής.

Δείτε ακόμη

«Πόλεμος» ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΓΓΑ
Δεν κάνει ούτε σκέψη να φύγει τώρα για τη Γιουβέντους ο Χάλαντ
Παπαϊωάννου: «Αν φταίω να πάω φυλακή!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις