Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Λαμία: «Είμαστε στη διάθεση των αρχών»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Λαμία: «Είμαστε στη διάθεση των αρχών»

Σούπερ Λιγκ – Λαμία: Θέση για τα όσα ανέφερε ο Κούγιας περί «στησίματος» στο παιχνίδι Λαμία-Πανιώνιος πήρε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Σούπερ Λιγκ – Λαμία: Θέση για τα όσα ανέφερε ο Κούγιας περί «στησίματος» στο παιχνίδι Λαμία-Πανιώνιος πήρε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας έθεσε εαυτόν και την ομάδα στη διάθεση της δικαιοσύνης και των αρχών προς διερεύνηση. Μάλιστα,  ο Παπαϊωάννου ανέφερε ότι αν αποδειχτεί πως ο ίδιος φταίει τότε να πάει μέχρι και φυλακή! «Αν φταίει ο προπονητής να του πάρουνε το πτυχίο! Αν φταίει ποδοσφαιριστής να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Αν φταίει η διοίκηση και αποδειχτεί να τιμωρηθεί με ότι προβλέπει ο νόμος και εγώ αν αποδειχτεί ότι φταίω να πάω μέχρι και φυλακή», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Φθιώτιδας.

«Καταρχήν να σημειώσω ότι εγώ ποτέ, μα ποτέ δεν έχω ανακατευτεί στο αγωνιστικό. Δεν έχω πει ποτέ σε κανέναν προπονητή για το ποιο θα βάλει ή όχι. Ποτέ όμως. Το ξεκαθαρίζω αυτό. Πρώτη φορά το έκανα μετά το τελευταίο σφύριγμα στο Λαμία-Πανιώνιος. Γιατί δεν είναι δυνατόν εμείς να δείχνουμε Κάτω Ραχούλα και οι άλλοι Μπαρτσελόνα. Με προβλημάτισε πολύ η αγωνιστική εικόνα», συνέχισε ο Παπαϊωάννου και πρόσθεσε: «Για πρώτη φορά μετά το τέλος του παιχνιδιού συζήτησα με τους παίκτες για το τι συνέβη και είχαν αυτή την εικόνα στο ματς με τον Πανιώνιο. Μου μεταφέρθηκε λοιπόν από τους ποδοσφαιριστές πως το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας και η ανάλυση που υπήρξε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό σίγουρα με προβληματίζει».

Σούπερ Λιγκ – Λαμία: «Κανείς σκιές γύρω από την ομάδα»

Καταλήγοντας, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου επανέλαβε ότι όποιος φταίει πρέπει να πληρώσει. Επίσης σημείωσε ότι δεν θα αφήσει κανέναν να δημιουργεί σκιές γύρω από την ομάδα. Χαρακτηριστικά είπε: «Το ξαναλέω όμως. Αν αποδειχτεί το οτιδήποτε γύρω από το παιχνίδι της Λαμίας με τον Πανιώνιο να πληρώσει όποιος φταίει. Καλούμε τους αρμόδιους εισαγγελείς να διερευνήσουν το παιχνίδι και να αποδοθεί δικαιοσύνη αν αποδειχτεί το παραμικρό. Ξαναλέω, αν φταίει ο προπονητής να του πάρουνε το πτυχίο! Αν φταίει ποδοσφαιριστής να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Αν φταίει η διοίκηση και αποδειχτεί να τιμωρηθεί. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να δημιουργήσει σκιές γύρω από την ομάδα. Κανέναν όμως…», πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας.

Δείτε ακόμη

“Ρίχνουν λάσπη για να πάρουν θέσεις”: Ο Πύρρος Δήμας απαντά στην “Dream Team” της Άρσης Βαρών
Στις 12/9 το νέο πρωτάθλημα
Πρόβα τελικού για ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις