Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – ΔΣ Λίγκας: Στα μέσα Σεπτέμβρη η νέα σεζόν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ΔΣ Λίγκας: Στα μέσα Σεπτέμβρη η νέα σεζόν

Σούπερ Λιγκ – ΔΣ Λίγκας: Στα μέσα Σεπτέμβρη και συγκεκριμένα στις 12 του μήνα αποφασίστηκε να ξεκινήσει η νέα σεζόν στη Σούπερ Λιγκ!

Σούπερ Λιγκ – ΔΣ Λίγκας: Στα μέσα Σεπτέμβρη και συγκεκριμένα στις 12 του μήνα αποφασίστηκε να ξεκινήσει η νέα σεζόν στη Σούπερ Λιγκ! Παράλληλα, δεν συζητήθηκε καθόλου το θέμα της αναδιάρθρωσης, λόγω της προσφυγής του Λεβαδειακού για παράνομη διακοπή της Φούτμπολ Λιγκ 2. Είναι χαρακτηριστικό ότι καμία ομάδα δεν ανέπτυξε τις θέσεις της πάνω στο θέμα αυτό. Πάντως, συνεχίστηκε και η… παράδοση, αφού και σε αυτό το ΔΣ της λίγκας υπήρξε ένταση ανάμεσα σε Αγραφιώτη και Γκαγκάτση. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό θα συγκροτηθεί επιτροπή που θα αναλάβει την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών. Αυτή αποτελείται από τους Ολυμπιακό, Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο. Σε αυτή επιβεβαιώνεται η ημερομηνία της σέντρας για τη σεζόν 2020/21, ενώ γνωστοποιείται ότι συγκροτήθηκε επιτροπή με θέμα την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά στη σημερινή τηλεδιάσκεψη το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ αποφάσισε: 1. To Πρωτάθλημα Super League αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 θα ξεκινήσει το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020. 2. Συγκροτείται επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο Δ.Σ. και εκπροσώπους των ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθ. και Ολυμπιακός με θέμα την ασφάλιση ποδοσφαιριστών περιόδου 2020–21. 3. Η Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Κ15 (final four) θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα, στις 7 και τις 10 Ιουλίου, μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις των ομίλων (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ). 4. Ο Τελικός του Πρωταθλήματος Κ17, μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των ομίλων (ΟΣΦΠ & ΠΑΟΚ), θα διεξαχθεί στη Λαμία την Τετάρτη 1/7.

Σούπερ Λιγκ – ΔΣ Λίγκας: Ένταση ανάμεσα σε Αγραφιώτη-Γκαγκάτση

Είναι πλέον… παράδοση σε κάθε ΔΣ της λίγκας να υπάρχει ένταση. Αυτήν τη φορά πρωταγωνιστές ήταν οι Τάκης Αγραφιώτης και Μάκης Γκαγκάτσης. Όταν ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ έθεσε ζήτημα νομιμότητας σε αίτημα που κατέθεσε ο Πανιώνιος, υπήρξε αντίδραση από τον Τάκη Αγραφιώτη. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού απάντησε ότι δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να επικαλείται τη νομιμότητα, αφού έχει καταδικαστεί για πολυϊδιοκτησία. Ο Μάκης Γκαγκάτσης αναρωτήθηκε με τη σειρά του: «Από ποιο δικαστήριο καταδικαστήκαμε κ. Αγραφιώτη;», ενώ απάντησε μόνος του λέγοντας: «Η επιτροπή του κουμπάρου του Αυγενάκη αποφάσισε, κανένα δικαστήριο».

Σούπερ Λιγκ – ΔΣ λίγκας: Η πρόταση του Παναιτωλικού

Η πρόταση που επρόκειτο να συζητηθεί σήμερα για αναδιάρθρωση ήταν αυτή του Παναιτωλικού. Οι Αγρινιώτες ζητούν να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα και να ανέβουν οι δύο πρώτοι της δεύτερης κατηγορίας. Έτσι η Σούπερ Λιγκ της νέας περιόδου να αριθμεί 16 ομάδες ή και 18, αν αποφασιστεί να ανέβουν οι τέσσερις πρώτοι. Μάλιστα, από τον Παναιτωλικό προτείνουν και κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών, χορηγικών και εμπορικών δικαιωμάτων, καθώς και διεκδίκηση ποσοστού από το στοίχημα.

Δείτε ακόμη

Πρόβα τελικού για ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ
Ο Τσιτσιπάς και η Ferrari F430 (vid)
Ανανέωση και βελτιωμένο συμβόλαιο σε Τζέκο η Ρόμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις