Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Χρώμα μαλλιών 2020 καλοκαίρι: Δώστε στα μαλλιά σας λάμψη και φως
PLUS

Χρώμα μαλλιών 2020 καλοκαίρι: Δώστε στα μαλλιά σας λάμψη και φως

Χρώμα μαλλιών 2020 καλοκαίρι: Το χρώμα στα μαλλιά που θεωρείται το απόλυτο trend του καλοκαιριού, είναι γλυκό, χαρίζει κίνηση και ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες.

Χρώμα μαλλιών 2020 καλοκαίρι: Μετά την κυριαρχία του καστανού τον χειμώνα (και την άνοιξη) το καλοκαίρι έρχεται να δώσει περισσότερο φως και μια γλυκιά νότα στα μαλλιά -συγκεκριμένα του μελιού και της καραμέλας.

Το νέο trend στις αποχρώσεις μαλλιών που κυριαρχεί στο Instagram και φαίνεται να έχει ξετρελάνεις τις ανά τον κόσμο beauty addicts είναι γλυκό, κομψό και χαρίζει στο hairstyle στιλ και κίνηση. Το λατρεύουν διάσημα είδωλα ομορφιάς, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και η Κάιλι Τζένερ. Παράλληλα καταξιωμένοι hair artists και colorists το συστήνουν ως την απόλυτη τάση του καλοκαιριού!

View this post on Instagram

Big hair Big mood @jlo #dreamcurl

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Χρώμα μαλλιών 2020 καλοκαίρι: Βρείτε τις αποχρώσεις που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σας

Ο λόγος για το Honey Caramel -που είδαμε γραμμένο και ως Golden Brunette- το οποίο συνδυάζει τη ζεστή απόχρωση του καστανού, με τους χρυσούς, απολαυστικούς τόνους της καραμέλας. Απόλυτα καλοκαιρινή -αλλά ιδανική και για τους φθινοπωρινούς μήνες- η νέα τάση αναμένεται να βρεθεί στην πρώτη θέση ανάμεσα στα summer hair colors. Ουσιαστικά, η βάση παραμένει σκούρα καστανή, ενώ αποχρώσεις της καραμέλας και του μελιού τονίζουν τα μαλλιά, χαρίζοντας κίνηση και λάμψη. Το σημαντικό βέβαια, είναι οι αποχρώσεις αυτές να ταιριάζουν με τον τόνο της επιδερμίδας σας. Επιλέξτε τις πιο σκούρες ή ανοιχτές -ανάλογα με το ποιες αναδεικνύουν τα πιο δυνατά σημεία του προσώπου σας.

https://www.instagram.com/p/B8kp945neEf/?utm_source=ig_embed

Χρώμα μαλλιών 2020 καλοκαίρι: Στη μόδα και οι πιο ήπιοι τόνοι

Μπορεί η J.Lo και η Τζένερ να υιοθέτησαν πλήρως το trend και να επέλεξαν έντονα highlights που τόνισαν το πρόσωπό τους και ενθουσίασαν τους followers, ωστόσο, αν δεν αναζητάτε κάτι τόσο έντονο, μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της πανέμορφης Σάλμα Χάγιεκ, η οποία τόνισε τα σκούρα, iconic μακριά μαλλιά της με πολύ διακριτικές μελί ανταύγειες.

Το Honey Caramel είναι το trend που αξίζει

Φυσικό αποτέλεσμα, γοητεία και πλούσιο χρώμα που αναβαθμίζει το καλοκαιρινό μακιγιάζ και ταιριάζει τέλεια με τη μαυρισμένη επιδερμίδα, το Honey Caramel είναι το trend που αξίζει να σημειώσετε στα «maybes». Αλλωστε, όπως αποδεικνύουν οι πιο διάσημες beauty gurus, ταιριάζει σε κάθε ηλικία και προσωπικότητα. Οπότε, you can’t go wrong!

https://www.instagram.com/p/CBRmwh0jZN5/

Δείτε ακόμη

Το λινό σακάκι είναι must για το καλοκαίρι
Ζώδια: Προβλέψεις για την Τετάρτη 24/6
Σαλάτα με καρπούζι και φέτα – συνταγή: Το πιάτο που λατρεύουν τα ξένα ΜΜΕ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις