Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τάμτα – Κασιδοκώστας: Με τις φόρμες τους για βόλτα στη Βουλιαγμένη
LIFESTYLE

Τάμτα – Κασιδοκώστας: Με τις φόρμες τους για βόλτα στη Βουλιαγμένη

Τάμτα - Κασιδοκώστας: Κρατούν χαμηλό προφίλ στα προσωπικά τους και κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Τάμτα – Κασιδοκώστας: Η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της Ελληνικής showbiz! Και κοίτα να δεις τώρα που με το νέο look που έκανε ο σύντροφό της μοιάζουν ακόμη περισσότερο.  Γιατί ο Πάρης την έκανε την αλλαγή και έκανε τα μαλλιά του ξανθά! Όχι, δεν έχει την ίδια απόχρωση με την Τάμτα και η αλήθεια είναι πως του πάνε πολύ.

Οι παπαράτσι τους “τσάκωσαν” να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στην περιοχή της Γλυφάδας. Και δεν παρατήρησαν μόνο την αλλαγή στα μαλλιά αλλά και το στιλ τους που ήταν copy paste! Εξάλλου και οι δυο αγαπάνε το casual look οπότε δεν περιμέναμε να τους δούμε αλλιώς. Επέλεξαν φόρμες, αθλητικά παπούτσια και μας άρεσαν πολύ.

Τάμτα – Κασιδοκώστας: Το μυστικό σύμφωνο συμβίωσης

Το ζευγάρι με αυτή την πράξη “ρυθμίζει” κάποια θέματα, κυρίως πρακτικού χαρακτήρα, τα οποία έχουν ως βασικό στόχο να πάρει έναν πιο “επίσημο” χαρακτήρα η μεταξύ τους σχέση. Ο Πάρις, είναι αποφασισμένος να διασφαλίσει το μέλλον της Τάμτας έτσι κι αλλιώς, ανεξαρτήτως από την τροπή που μπορεί να πάρει η μεταξύ τους σχέση και ανεξάρτητα από τις δικές της επιθυμίες που δεν έχουν βέβαια καμία σχέση με τα όσα υλικά μπορεί να της προσφέρει.  Η τραγουδίστρια, άλλωστε, είναι γνωστό ότι όχι απλώς είναι αυτόφωτη αλλά παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε σχέση με έναν από τους πιο πλούσιους Έλληνες συνεχίζει να χτίζει μόνη της, δουλεύοντας σκληρά, τη δική της καριέρα. Ο επιχειρηματίας, όμως, γνωρίζοντας ότι οι δυο τους μπορεί να μην παντρευτούν ποτέ, επιθυμούσε να της δείξει ότι δεν αντιμετωπίζει αυτή τη σχέση καθόλου ελαφρά.

Επίσης, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το γεγονός ότι αυτή η σχέση μπορεί να φέρει στο μέλλον και ένα παιδί, αν και προς το παρόν αυτό φαίνεται σαν κάπως μακρινή προοπτική. Η οικονομική επιφάνεια του Κασιδόκωστα είναι τέτοια που όχι απλώς του επιτρέπει αλλά του επιβάλει, όπως τουλάχιστον το βλέπει ο ίδιος, να μην αφήσει την γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του, χωρίς πρακτική εξασφάλιση, σε κάθε περίπτωση. Έτσι, ο ίδιος θέτει στον εαυτό του κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις, ακόμα κι αν το ζευγάρι αποφασίσει κάποια στιγμή να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.

Τάμτα και Πάρης Κασιδόκωστας περιμένουν το πρώτο τους παιδί;

Δείτε ακόμη

“Σε κάθε MasterChef έχουμε νικητή που το αξίζει” είπε ο Ιωαννίδης
Επέτειος γάμου για Χρανιώτη και Αβασκαντήρα!
Τα χρόνια πολλά της Χριστοπούλου στον Κουδουνάρη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις