Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χρανιώτης – Αβασκαντήρα γιος: Η τρυφερή ανάρτηση του ηθοποιού με την σύζυγο του και τον γιο του
LIFESTYLE

Χρανιώτης – Αβασκαντήρα γιος: Η τρυφερή ανάρτηση του ηθοποιού με την σύζυγο του και τον γιο του

Χρανιώτης - Αβασκαντήρα γιος: Η φωτογραφία και το μήνυμα του Έλληνα ηθοποιού στη γυναίκα και μητέρα του παιδιού του για την επέτειο του γάμου τους.

Χρανιώτης – Αβασκαντήρα γιος: Την Δευτέρα 15 Ιουνίου, ο Γιώργος Χρανιώτης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς  καθώς η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο αγοράκι, που ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.  Από εκείνη την ημέρα, ο ηθοποιός και η χορεύτρια είναι ξετρελαμένοι με τον μικρό του πρίγκιπα, ο οποίος του έχει πάρει τα μυαλά και πλέον αποτελεί και για τους δύο την απόλυτη προτεραιότητά τους. Ωστόσο το αγαπημένο ζευγάρι εκτός από τον ερχομό του παιδιού τους γιορτάζουν και τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους και αυτή τη φορά δεν είναι μόνο οι δυο τους.

Ο Έλληνας ηθοποιός ο οποίος είναι λάτρης των social media έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πιο συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται το χέρι του, της συζύγου του, αλλά και του νεογέννητου γιου τους και η λεζάντα γράφει χαρακτηριστικά: “Ήταν υπέροχο, που πριν από 2 χρόνια, μου κρατούσες το χέρι, την ώρα που παντρευόμασταν. Είναι όμως θαύμα κανονικό, που σήμερα, μετά από 2 χρόνια, δεν μου κρατάς το χέρι μόνο εσύ, αλλά κι ο γιός μας. Χρόνια σου πολλά μικρή μου. Σ’ ευχαριστώ, για το δώρο μας!”

Δείτε ακόμη

Τα χρόνια πολλά της Χριστοπούλου στον Κουδουνάρη
“Κάνω παρέα και με ηλίθιους και με έξυπνους” αναφέρει ο Γιώργος Γιαννόπουλος
Τσούλης: “Ήμουν κάφρος μέσα στις κουζίνες”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις