Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Γιαννόπουλος J2US: “Δεν έχω… IQμετρο!” λέει ο Έλληνας ηθοποιός
LIFESTYLE

Γιώργος Γιαννόπουλος J2US: “Δεν έχω… IQμετρο!” λέει ο Έλληνας ηθοποιός

Γιώργος Γιαννόπουλος J2US: "Δεν έχω… IQμετρο! Κάνω παρέα και με ηλίθιους και με έξυπνους, και με εφοπλιστές και με οικοδόμους" αναφέρει χαρακτηριστικά ο Έλληνας ηθοποιός.

Γιώργος Γιαννόπουλος J2US: Για την αποχώρησή του από το J2US αλλά και για τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο Έλληνας ηθοποιός ανέφερε ότι θα ήθελε να συμμετέχουν στο παιχνίδι μεγάλα ονόματα όπως η Γαλάνη, ο Νταλάρας, ο Καρβέλας, και η Βίσση αφού γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ αναφέρθηκε και στο IQ του τονίζοντας πως δεν έχει μέτρο καθώς μπορεί να κάνει παρέα και με ηλίθιους αλλά και με έξυπνους.

“Όλα στη ζωή είναι εμπειρίες. Με τη Δέσποινα Ολυμπίου μείναμε έξι επεισόδια, δε νομίζω ότι ήμασταν για παραπάνω, όχι λόγω δυνατοτήτων. Πλάκα έχει που έφυγα εγώ κι έμεινε ο Τρύφωνας και η Σπυροπούλου, εγώ το βλέπω χαλαρά. Το ξέρει και ο Τρύφωνας ότι δεν έχει φωνή, εγώ θα του το πω; Θα γούσταρα να συμμετέχουν στο παιχνίδι ονόματα όπως η Γαλάνη, ο Νταλάρας, ο Καρβέλας, η Βίσση και παίκτες σαν την Τσιμτσιλή. Εννοώ να είναι τόσο δυνατό από πλευράς συμμετοχών για να πάρει και μεγαλύτερη διάσταση, αφού είναι για φιλανθρωπικό σκοπό. Δεν έχω… IQμετρο! Κάνω παρέα και με ηλίθιους και με έξυπνους, και με εφοπλιστές και με οικοδόμους”, είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Δείτε ακόμη

Τσούλης: “Ήμουν κάφρος μέσα στις κουζίνες”
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το “μάθημα” από το διαζύγιο των γονιών του και το “ξύπνα ρε” (vid)
Φίλιππος Τσαγκρίδης – Καινούργιου: Ταξίδι για δύο με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις