Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φίλιππος Τσαγκρίδης – Καινούργιου: Στο αεροδρόμιο με μάσκες προστασίας
LIFESTYLE

Φίλιππος Τσαγκρίδης – Καινούργιου: Στο αεροδρόμιο με μάσκες προστασίας

Φίλιππος Τσαγκρίδης - Καινούργιου: Ταξίδι για δύο στη Μύκονο με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, αποστάσεις και μάσκες.

Φίλιππος Τσαγκρίδης – Καινούργιου: Μπορεί η σχέση της Κατερίνα Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη να έχει περάσει σε άλλη φάση, αυτή της συγκατοίκησης, ωστόσο ακόμη δεν έχουμε πολλές κοινές φωτογραφίες. Εξάλλου η παρουσιάστρια της επιτυχημένης πρωινής εκπομπής του Open σε δηλώσεις της είχε πει πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μιλήσει ξανά δημόσια για τη ζωή της, ούτε και να βλέπει φωτογραφίες με τον σύντροφό της, κρεμασμένες στα περίπτερα.Έτσι και κάνει λοιπόν, η ευτυχία της «φωνάζει» από χιλιόμετρα αλλά κρατά μια πολύ χαλαρή στάση στα Μέσα.

Οι δυο τους περνούν όμορφη καθημερινότητα με στιγμές ευτυχίας και τρυφερότητας, απολαμβάνουν τις βόλτες τους σε μέρη οπού σπάνια ένας παπαράτσι θα τους «τσακώσει» ενώ ακόμη και στο αεροδρόμιο… πήγαν χώρια. Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν πρόκειται για το ταξίδι που οι δυο τους έκαναν πρόσφατα στη Μύκονο και ταξίδεψαν με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, αποστάσεις και μάσκες.Όσο για την εμφάνισή της Κατερίνας; Απίθανη για μια ακόμη φορά με ένα μάξι φόρεμα που αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της.

Τι φόρεσε η Καινούργιου στο αεροδρόμιο με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Φίλιππος Τσαγκρίδης – Καινούργιου: Η φωτογραφία που δημοσίευσε στην αγαπημένη του και το δημόσιο “Σ Αγαπώ”

Οι δύο τους, μετρούν αρκετούς μήνες κοινής πορείας και περνάνε μαζί όμορφες και δημιουργικές στιγμές. Έτσι λοιπόν και αυτή τη φορά απόλαυσαν τις βουτιές τους στη θάλασσα και τον καλό καιρό. Το απόγευμα της Κυριακής, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά.

Από τη δική του πλευρά και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δημοσίευσε στον δικό του λογαριασμό, την ίδια φωτογραφία και έγραψε «Σ αγαπώ». Η Κατερίνα και ο Φίλιππος είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν.

Δείτε ακόμη

Βασίλης Κούκουρας: “Σιχαίνομαι πια το Κωνσταντίνου και Ελένης”
Νίκος Αλέφαντος- θάνατος : Ο άρχοντας πήρε «τα πάντα όλα» κι έφυγε
Στο νησί των ανέμων η Δούκισσα, κούκλα, αναλογίες που εντυπωσιάζουν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις