Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάστερ σεφ Ιωαννίδης: “Σε κάθε MasterChef ο νικητής το αξίζει” αναφέρει ο γνωστός σεφ
LIFESTYLE

Μάστερ σεφ Ιωαννίδης: “Σε κάθε MasterChef ο νικητής το αξίζει” αναφέρει ο γνωστός σεφ

Μάστερ Σεφ Ιωαννίδης: Για την καθημερινότητα του, που δεν είναι άλλη από το εστιατόριο του, αλλά και για το MasterChef αναφέρθηκε ο γνωστός σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Μάστερ σεφ Ιωαννίδης: Στο εστιατόριο και την καθημερινότητά του έχει επιστρέψει ο κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Ο γνωστός σεφ μίλησε για το νικητή του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα έδωσε και κάποια tips για το MasterChef 4 τονίζοντας πως ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

“Τώρα που τελείωσε το Masterchef, ανυπομονούμε για το επόμενο. Ο νικητής εύχομαι να είναι χαρούμενος. Σε κάθε Masterchef έχουμε νικητή που το αξίζει, αλλιώς δεν θα ήταν νικητής. Την αγάπη του κόσμου την αντιμετωπίζουμε θετικά. Η ζωή μου έχει γίνει πιο απαιτητική. Το θέμα των διακοπών είναι λίγο ονειρικό. Σίγουρα κάποια σαββατοκύριακα μπορώ να φύγω. Αλλά διακοπές κανονικές δεν θα κάνω δυστυχώς. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον χειμώνα, κατά τον Οκτώβρη – Νοέμβρη, όπως κάθε χρόνο. Με την ίδια ομάδα πάντα!».

Απόδραση στην Σαντορίνη ο Ιωαννίδης

Ο γνωστός σεφ, Πάνος Ιωαννίδης, συναντήθηκε με τον παρουσιαστή και τη σύζυγό του στην Σαντορίνη το Σαββατοκύριακο και η αποκάλυψη έγινε μέσα από τα social media.  Η συνάντησή τους  έγινε σε κάποια παραλία του όμορφου νησιού και όλοι τους πόζαραν στο φακό φορώντας τα μαγιό τους, ωστόσο μπορεί να έχεις συνηθίσει να βλέπεις τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα με μαγιό, σίγουρα όμως, δεν έχεις συνηθίσει να βλέπεις έτσι και τον Πάνο Ιωαννίδη.

Δείτε ακόμη

Επέτειο γάμου για Χρανιώτη και Αβασκαντήρα!
Τα χρόνια πολλά της Χριστοπούλου στον Κουδουνάρη
“Κάνω παρέα και με ηλίθιους και με έξυπνους” αναφέρει ο Γιώργος Γιαννόπουλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις