Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βασίλης Κουκούρας – “Μάνθος Φουστάνος”: “Σιχαίνομαι πια το Κωνσταντίνου και Ελένης”
LIFESTYLE

Βασίλης Κουκούρας – “Μάνθος Φουστάνος”: “Σιχαίνομαι πια το Κωνσταντίνου και Ελένης”

Βασίλης Κουκούρας - "Μάνθος Φουστάνος": Δηλώσεις στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του OPEN για το "Κωνσταντίνου και Ελένης".

Βασίλης Κουκούρας – “Μάνθος Φουστάνος”: Δηλώσεις στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του OPEN έκανε ο Βασίλης Κούκουρας και μίλησε μεταξύ άλλων και για το “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Ο Βασίλης Κούκουρας, όπως δήλωσε, δεν θέλει πλέον να βλέπει τις επαναλήψεις τη σειρά του ΑΝΤ1, «Κωνσταντίνου και Ελένης».”Όχι, δεν βλέπω το Κωνσταντίνου και Ελένης, το σιχαίνομαι πια!
Το σιχαίνομαι με την έννοια ότι δεν θέλω να το βλέπω πια αυτό το πράγμα” είπε ο ηθοποιός.

Τον συγκινούν όταν του λένε τι ωραίο ήταν το σίριαλ και πόσο αρέσει μέχρι και σήμερα στον κόσμο και τους απαντάει”μα καλά ρε παιδιά δεν υπάρχουν καινούρια σίριαλ που να είναι καλύτερα; Ο Μάνθος Φουστάνος με έχει στιγματίσει”. Αν γινόταν ένα remake της σειράς όμως δεν θα έλεγε όχι και θα το σκεφτόταν. «Θα το σκεφτόμουν. Όλα είναι θέμα χρονικών συγκυριών και αναγκών. Θα το σκεφτόμουν και ως προς το θετικό του και ως προς το αρνητικό του», είπε ο Βασίλης Κούκουρας.

Βασίλης Κουκούρας – “Μάνθος Φουστάνος”: Η ζωή του είχε ομοιότητες με τον ρόλο του

Αν και έμαθε πρόσφατα, πως η “Ελένη” ή αλλιώς η Ελένη Ράντου δεν τον ήθελε στη σειρά, ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του είπε: “Αυτό το είχε πει ο Χάρης ο Ρώμας, ότι το είχε πει η Ελένη. Η κοπέλα δεν είναι ότι δεν με ήθελε σαν ηθοποιό. Ήταν κόντρα στο ότι εγώ είμαι πολύ ωραίος” ανέφερε. Στη συνέχεια μίλησε και για τη σχέση που τον συνδέει με τον “Μάνθο” στην προσωπική του ζωή. “Όταν ήμουν ελεύθερος η ζωή μου είχε ομοιότητες με τον Μάνθο Φουστάνο και μπορώ να πω πως ήμουν και χειρότερος από αυτόν. Έχω πει πολλά ψέματα στο σίριαλ, έχω πει και στη ζωή μου. Αλλά τα έχω καταργήσει!”

Ο “Μάνθος” πλέον έχει βρει την μοναδική του αγάπη… και είναι η ηθοποιός Βάνα Ραμπότα την οποία θαυμάζει… και για τις μαγειρικές της ικανότητες. «Μαγειρεύει όπως δεν μαγειρεύει ίσως κανείς στην Ελλάδα. Μαγειρεύει πάρα πολύ ωραία. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει εστιατόριο» είπε. «Η Βάνα είναι από αλλού, σαν ηθοποιός και σαν άνθρωπος» ανέφερε. “Κράτησε η σχέση μας γιατί το θέλαμε και οι δύο”, πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Βασίλης Κούκουρας: «Δεν βλέπω το Κωνσταντίνου και Ελένης, το ...

Δείτε ακόμη

Απόδραση στην Τήνο για Συνατσάκη, Μουτσινά και Παπαδημητρίου
H Βίκυ Καγιά μας αποκάλυψε ποιο χρώμα είναι η νέα τάση για το καλοκαίρι
Αν αναζητάς το επόμενο ολόσωμο μαγιό σου ρίξε μια ματιά στο one piece της Τάμτα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις