Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Ζητάει να παραταθεί η διοίκηση Γραμμένου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Ζητάει να παραταθεί η διοίκηση Γραμμένου

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Η άρνηση του αιτήματος του Ολυμπιακού για διεξαγωγή των εκλογών της ΕΠΟ του χρόνου φέρνει εξελίξεις στις δικαστικές αίθουσες!

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Η άρνηση του αιτήματος του Ολυμπιακού για διεξαγωγή των εκλογών της ΕΠΟ του χρόνου φέρνει εξελίξεις στις δικαστικές αίθουσες! Οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο και εκεί αναμένεται να παιχτεί η επόμενη πράξη. Τώρα οι Πειραιώτες ζητούν την ακύρωση της απόφασης της ΓΣ της ΕΠΟ, για την τροποποίηση του καταστατικού για τις εκλογές. Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι η θητεία του Βαγγέλη Γραμμένου δεν έχει ολοκληρωθεί και αυτό θα συμβεί τον Αύγουστο του 2021. Γι’ αυτό και τονίζουν ότι δεν πρέπει να πραγματοποιηθούν φέτος οι εκλογές.

Κατά τα άλλα ο Πέδρο Μαρτίνς είπε τα καλύτερα στους παίκτες του, στη χθεσινή προπόνηση. «Ήμασταν οι κυρίαρχοι σε όλο το παιχνίδι και δείξαμε για ακόμη μία φορά ότι είμαστε οι καλύτεροι», τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ο Πορτογάλος και πρόσθεσε: «Το σημαντικό είναι παίζουμε ένα ποδόσφαιρο που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Περιμένω να δω ανάλογη συνέχεια. Σας αξίζουν συγχαρητήρια». Όσον αφορά τα πλάνα του, δεν έγινε κάποια δοκιμή χθες. Βέβαια, είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα ακολουθήσει την… πεπατημένη και θα παραταχθεί όπως στο ματς της Τούμπας. Άλλωστε, στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης για τα πλέι οφ οι ερυθρόλευκοι πήραν σχετικά εύκολα τη νίκη. Κάτι που σίγουρα αποτελεί «οδηγό» για τη ρεβάνς του Κυπέλλου.

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Βαλμπουενά ο «ρυθμιστής»

Η ετοιμότητα του Ματιέ Βαλμπουενά είναι αυτή που θα κρίνει την ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος σταρ ένιωσε ενόχληση στον οπίσθιο μηριαίο την προηγούμενη Πέμπτη και έμεινε εκτός αποστολής από το ντέρμπι αιωνίων. Έκτοτε κάνει μάχη για να προλάβει τη ρεβάνς με τους Θεσσαλονικείς. Ο ίδιος θέλει πολύ να αγωνιστεί στο ματς αυτό, ωστόσο αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Μαρτίνς δεν θα ρισκάρει. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει και ο τελικός (σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού). Γι’ αυτό και ο Πορτογάλος τεχνικός θα προτιμήσει να τον αφήσει εκτός αν ο Βαλμπουενά δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Δείτε ακόμη

Στο στόχαστρο της Αλ Αΐν ο Βέρντε!
Κλείνουν τα εισιτήρια για τον τελικό του κυπέλλου
Σε δύσκολη θέση η Μπέρνλι από την ανοησία ενός οπαδού της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις