Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Μουτσινάς – υιοθεσία: Οι διαδικασίες για να γίνει κάποιος γονιός
LIFESTYLE

Νίκος Μουτσινάς – υιοθεσία: Οι διαδικασίες για να γίνει κάποιος γονιός

Νίκος Μουτσινάς - υιοθεσία: «Υπήρχε σε μένα αυτή η ανάγκη... για ένα παιδί».

Νίκος Μουτσινάς – υιοθεσία: Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργο Λιάγκα, “Μεσημέρι”, βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός της υιοθεσίας ενός παιδιού. Ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει δηλώσει στο παρελθόν την μεγάλη του επιθυμία να υιοθετήσει ένα παιδί και  το μόνο σίγουρο είναι ότι το εννοεί.

“Έχω ρωτήσει και η διαδικασία λίγο με κόμπλαρε. Είναι πολύ γραφειοκρατία και από ό,τι μαθαίνω προσπαθούν να το φέρουν στον ένα χρόνο…Είναι πολλά τα χαρτιά, που είναι βέβαια όλα σωστά και χρήσιμα, αλλά είναι αρκετά. Μετά κάνεις κάποια σεμινάρια γονέα, για να μάθεις, γιατί άλλα πράγματα θα πεις στο παιδί του 2020 και άλλα έλεγες στο παιδί το 1977… Υπήρχε σε μένα αυτή η ανάγκη, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά και μου αρέσει να μπορέσω να δώσω κάτι, να μοιραστώ και να μάθω και να αγαπάω. Δεν είμαι σίγουρος αν ξέρω να αγαπάω, εντάξει ξέρω αλλά είναι τελείως διαφορετικό. Θέλω να ζήσω λίγο την ατάκα της μάνας μου… όταν θα κάνεις παιδί θα με θυμηθείς.”, είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς.

Νίκος Μουτσινάς – υιοθεσία: Το είχε “εξομολογηθεί” και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Την αποκάλυψη ο παρουσιαστής, την είχε κάνει πρώτα στον αγαπημένο του φίλο και παλιό του συνεργάτη Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του “The 2night Show” και μάλιστα είχε πει πως είχε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε να γνωρίζει ποιες είναι οι απαιτήσεις και οι προϋποθέσεις για μια υιοθεσία. «Κάνω κινήσεις, ναι» είπε συγκεκριμένα. Επίσης, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ συμπλήρωσε πως δεν έχει σημασία εάν υπάρχει ή όχι σύντροφος για να υιοθετηθεί ένα παιδί.

The 2night Show: Δεν άφησε τίποτα όρθιο ο Νίκος Μουτσινάς - Znews

Δείτε ακόμη

H Angelina Jolie μόλις εξήγησε γιατί τα υιοθετημένα παιδιά είναι ευλογία
Πρίγκιπας William – Κate Middleton: ευχήθηκαν στους δικούς τους μπαμπάδες
“Έχω μ@@@ρα γκόμενα”: Το βίντεο που προκάλεσε… εντάσεις στα πρωινάδικα, είναι περσινό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις