Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιορτή του πατέρα: πως τη γιόρτασε το Παλάτι;
LIFESTYLE

Γιορτή του πατέρα: πως τη γιόρτασε το Παλάτι;

Γιορτή του πατέρα: Με οικογενειακές throwback φωτογραφίες οι γαλαζοαίματοι ευχήθηκαν μέσω Instagram

Γιορτή του πατέρα: Η γιορτή του πατέρα έχει θεσπιστεί να γιορτάζεται παγκοσμίως την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου αλλά είναι σαφώς λιγότερο δημοφιλής από εκείνη της μητέρας η οποία γιορτάζεται αντίστοιχα την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου. Σιγά σιγά όμως, τα πράγματα βλέπουμε να αλλάζουν και οι ‘αφανείς ήρωες’ ή ‘οι αδικημένοι’ μπαμπάδες δέχονται όλο και περισσότερα χρόνια πολλά τη συγκεκριμένη ημέρα όπως είδαμε σήμερα από το feed μας που γέμισε ευχές και φωτογραφίες από το παρελθόν μαζί τους.

 

Το Παλάτι του Kensington γιόρτασε με τρεις φωτογραφίες της οικογένειας και δυο αναρτήσεις. Στην μια στην οποία ποζάρει ο William και πατέρας πλέον τριών παιδιών, του Πρίγκιπα George, της Πριγκίπισσας Charlotte και του Πρίγκιπα Louis και στην άλλη ο William με τον πατέρα του, Πρίγκιπα Κάρολο ενώ είδαμε και μια throwback φωτογραφία της συζύγου του William, Kate, μαζί με τον δικό της πατέρα Michael.

 

Γράφει η Έλενα Φάκου

 

Γιορτή του πατέρα : Και με τον Πρίγκιπα Harry τι;

 

O αδερφός του William και γιος του Καρόλου και της αδικοχαμένης Πριγκίπισσας Diana, Harry, αποφάσισε πριν μερικούς μήνες μαζί με τη σύζυγό του Μeghan Markle και μητέρα του γιου τους Archie να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να ζήσουν στις ΗΠΑ ‘αποστατώντας’ έτσι από το Στέμμα κάτι το οποίο συζητιέται ακόμη όχι μόνο στην Μεγάλη Βρετανία, αλλά και παγκοσμίως.

 

O Harry λοιπόν, στον λογαριασμό που διατηρεί μαζί με την Meghan στο Instagram ως Sussex Royal, έχουν πάψει να κάνουν αναρτήσεις από τις 30 Μαρτίου καθώς θεώρησαν ότι ο κόσμος βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη φάση εξαιτίας του Covid-19 και σταμάτησαν να ασχολούνται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να συνδράμουν με άλλο τρόπο στην βοήθεια του πλανήτη να ξεπεράσει τον κορωνοϊό. Έτσι δεν είδαμε κάποια φωτογραφία του ‘πρώην άτακτου’ Ηarry με το γιο του Archie-Harrison.

Η μόνη φωτογραφία στην οποία είδαμε τον Harry ανέβηκε από το λογαριασμό Clarence House που αφορά στον πατέρα του Κάρολο και στη μητριά του Camilla: εκεί μεταξύ άλλων, ο Κάρολος ποζάρει με τους γιους του William και Harry σε έναν αγώνα Polo στο Cirecester Park Polo Cup πίσω στο 2004.

 

Δείτε ακόμη

Αυτά είναι τα τέσσερα μεγαλύτερα προβλήματα όταν κάνεις πρώτη φορά σεξ με έναν άνδρα
Μερικές σκέψεις πάνω στο ντύσιμο των κοριτσιών που είναι στην εφηβεία
Kακά παιδιά: μήπως πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να τα γουστάρουμε;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις