Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αngelina Jolie – υιοθεσία: ‘Η λέξη υιοθεσία και ορφάνια έχουν θετικό πρόσημο στο σπίτι μας.’
LIFESTYLE

Αngelina Jolie – υιοθεσία: ‘Η λέξη υιοθεσία και ορφάνια έχουν θετικό πρόσημο στο σπίτι μας.’

Αngelina Jolie - υιοθεσία: Η ηθοποιός που απενοχοποίησε την υιοθεσία αποκάλυψε τι συζητάει με τα έξι παιδιά της.

Αngelina Jolie – υιοθεσία: Ήταν το 2005 όταν ο Brad Pitt και η Angelina Jolie συναντήθηκαν στο πλατό της ταινίας ‘Mr. & Mrs. Smith’ και από τότε ξεκίνησε ίσως η πιο πολυσυζητημένη σχέση του Hollywood.

 

Οι ‘Brangelina’ απέκτησαν μαζί έξι παιδιά, τρία βιολογικά και τρία θετά, παντρεύτηκαν και χώρισαν δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία τους αφήνοντας την κοινή γνώμη κάπως άφωνη και χωρίς μέχρι σήμερα κανείς από τους δύο να έχει εξηγήσει τους ακριβείς λόγους.

γράφει η Έλενα Φάκου

 

Ποιος ήταν ο λόγος για τον οποίο η Angelina Jolie αποφάσισε να χωρίσει το Βrad Pitt;

 

Η απάντηση λοιπόν ήρθε από τα χείλη της 45χρονης πλέον ηθοποιού, η οποία δεν έχει μετά το χωρισμό της μπει σε κάποια νέα σχέση. Σε συνέντευξη που έδωσε λοιπόν πρόσφατα στη Vogue India, η ηθοποιός εξήγησε ότι χώρισε με το Brad Pitt για το καλό των έξι παιδιών της Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne, and Knox.

 

Πιο συγκεκριμένα η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είπε ότι «Χώρισα για το καλό της οικογένειάς μου. Αυτή ήταν η σωστή απόφαση. Και αυτό εξακολουθώ να κάνω. Έχω επικεντρωθεί στο να θεραπεύσω την ψυχή τους. Κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τη σιωπή μου και τα παιδιά μου άκουσαν και διάβασαν πολλά ψέμματα που τα αφορούσαν στα media, όμως τους υπενθύμιζα ότι γνωρίζουν την αλήθεια μέσα στο μυαλό τους. Και τα έξι τους είναι πολύ γενναία παιδιά.»

 

«Όταν υιοθετείς ένα παιδί δεν μπαίνει αυτό στον κόσμο σου, αλλά εσύ στο δικό του»

 

Η Angelina Jolie ήταν από τις πρώτες a class celebrities που υιοθέτησαν παιδιά και με αυτόν τον τρόπο ‘απενοχοποίησαν’ το ταμπού θέμα της υιοθεσίας παγκοσμίως. Η ηθοποιός δήλωσε σχετικά: «Η λέξη υιοθεσία και ορφάνια έχουν θετικό πρόσημο στο σπίτι μας. Με τα υιοθετημένα μου παιδιά μπορεί να μην έχω να μοιραστώ μαζί τους πληροφορίες για την εγκυμοσύνη μου, αλλά μιλάω μαζί τους για τα ταξίδια που έκανα μέχρι να τα βρω και πως ήταν το να κοιτώ τα μάτια τους για πρώτη φορά.

 

Όλα τα υιοθετημένα παιδιά έρχονται κουβαλώντας μαζί τους ένα μυστήριο και έναν κόσμο δικό τους ο οποίος θα συναντηθεί με τον δικό σου. Αν δε κατάγονται από άλλη φυλή και μια μακρινή ξένη χώρα αυτό το μυστήριο είναι ακόμη μεγαλύτερο, σαν δώρο. Ποτέ δεν πρέπει να τα αφήσεις να χάσουν την επαφή με τον τόπο από τον οποίο προέρχονται. Πρέπει να γνωρίζουν τις ρίζες τους. Τίμησέ τα. Μάθε από αυτά. Είμαι ευλογημένη που είμαι η μητέρα τους και μαθαίνω κάθε μέρα από τα παιδιά μου.»

Δείτε ακόμη

Kακά παιδιά: μήπως πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να τα γουστάρουμε;
Πρίγκιπας William – Κate Middleton: ευχήθηκαν στους δικούς τους μπαμπάδες
Μερικές σκέψεις πάνω στο ντύσιμο των κοριτσιών που είναι στην εφηβεία

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις