Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου Κουφονήσια: Η παρέα της, το ορθογραφικό και η απάντηση
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Κουφονήσια: Η παρέα της, το ορθογραφικό και η απάντηση

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Κουφονήσια: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητας της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Κουφονήσια: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, βρίσκεται στα Κουφονήσια μαζί με τη φίλη και μάνατζέρ της Έλενα Χριστοπούλου, αλλά και την πρώην παίκτρια του My style rocks Βασιλική Ρούσσου. Οι τρεις φίλες μοιράζονται συνεχώς στιγμές τους μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Η κοινή φωτογραφία τους που ανέβασε η Ηλιάνα στο instagram, με τις τρεις τους αγκαλιασμένες να ποζάρουν πίνοντας κοκτέιλς είχε στην λεζάντα της ένα ορθογραφικό λάθος, που οι followers της έσπευσαν να διορθώσουν.

«Κάθε χρόνο τα ίδια.. γέλια, αγκαλιές, διακοπές και πολύ αγάπη» έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Ηλιάνα, αντί για «πολλή αγάπη» που είναι το σωστό. Μετά τα σχόλια που δέχτηκε, έσπευσε να απαντήσει μέσα από τα stories της… «Τι πολύ και τι πολλή. Τι διαφορά έχει; Σημασία έχει ότι αγάπη υπάρχει πάρα πολύ – πολλή».

Για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή ο ράπερ Snik

To νέο επεισόδιο του J2US στις 22:00 σήμερα, θα συζητηθεί πολύ. Η εμφάνιση του Snik φέρνει αναστάτωση στο πλατό, κάμερες από κανάλια είναι έξω και περιμένουν τον ράπερ που μέχρι τώρα δεν είχε πάει ποτέ του καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή. Δηλώσεις δεν έκανε, όπως ποτέ δεν κάνει, αλλά στη συνέντευξη με τον Νίκο Κοκλώνη ήταν άκρως αποκαλυπτικός για πολλά – μίλησε τόσο για τη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και για τις προκλητικές συνομιλίες με ακολούθους του στο instagram.

Δείτε ακόμη

Ναι, μπορείς να φορέσεις ένα τόσο φωτεινό χρώμα όπως η Ηλιάνα
Η Βίκυ Καγιά απαντά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου
Βίντεο: “Αναστέναξε” το Nammos με το κορμί της Παπαδοπούλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις