Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ειρήνη Παπαδοπούλου μαγιό: Ένα κορμί “κόλαση”
LIFESTYLE

Ειρήνη Παπαδοπούλου μαγιό: Ένα κορμί “κόλαση”

Ειρήνη Παπαδοπούλου μαγιό: Έβαλε φωτιά με τη φίλη της στην Ψαρρού.

Ειρήνη Παπαδοπούλου μαγιό: Αναστέναξε το Nammos στη θέα της Ειρήνης Παπαδοπούλου και της φίλης της. Τα δύο κορίτσια βρέθηκαν για διακοπές στην Μύκονο και πήγαν για μπάνιο στην Ψαρρού. Η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε τις δύο κούκλες να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα στην κοσμική πλαζ φορώντας αποκαλυπτικά μαγιό που αναδείκνυαν τα καλλίγραμμα κορμιά τους. Το σίγουρο είναι ότι η πίσω όψη τους κέρδισε τις εντυπώσεις και δεν πέρασε απαρατήρητη!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μιας και η σχέση της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους μήνες, συνεπώς η καραντίνα τους βρήκε full in love.

Δείτε την καυτή Ειρήνη Παπαδοπούλου με την κολλητή της στην Μύκονο.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Πώς “έχτισε” το τέλειο κορμί της

Η τραγουδίστρια και πρώην αθλήτρια του handball (έπαιζε σε ομάδα από τότε που ήταν μαθήτρια) έχει από μικρή τις βάσεις για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Ωστόσο, μεγαλώνοντας δεν ξέχασε τις υγιεινές της συνήθειες και παρόλο που την βοηθάει ο μεταβολισμός της, ασκείται πολύ και αποφεύγει λιπαρά και τηγανιτά. “Πιστεύω πως δεν υπάρχουν απαραίτητα συγκεκριμένα tips για να χτίσεις ένα καλλίγραμμο κορμί, αλλά βοηθάει το να έχεις θέσει τις σωστές βάσεις από παιδί. Φυσικά η γυμναστική παίζει σημαντικό ρόλο και πρέπει να προπονείσαι τουλάχιστον τρεις φορές τη βδομάδα. Εννοείται πως βάζουμε μέτρο στις γουρουνιές”, έχει πει.

“Αν θέλει μια κοπέλα να αποκτήσει το δικό μου σώμα και είναι στη δική μου κατηγορία που δεν έχω πρόβλημα με τα κιλά αλλά προσέχω να μη χάσω, να ξέρει πως σίγουρα αποφεύγω την έντονη αερόβια γυμναστική και κάνω ενδυνάμωση για να συντηρώ το σώμα μου. Για κάποιον που θέλει να χάσει κιλά καλό θα είναι να κάνει περισσότερο αερόβια γυμναστική και στα γεύματά να μειώσει τον υδατάνθρακα και τις ατασθαλίες”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις