Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ναι, μπορείς κι εσύ να βάλεις αυτό το χρώμα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ναι, μπορείς κι εσύ να βάλεις αυτό το χρώμα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μην φοβάσαι τις fluo αποχρώσεις το καλοκαίρι, είναι η κατάλληλη εποχή.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει αρκετές φορές στυλιστικές προτάσεις τόσο μέσα από τις αναρτήσεις των φωτογραφιών της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όσο και από τις δημόσιες εμφανίσεις της. Και όσο κι αν τα μοντέλα πάντοτε τολμούν περισσότερο, διότι είναι σαφώς πιο εξοικειωμένα με τη μόδα από ο μέσος άνθρωπος, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δε μπορεί η κάθε γυναίκα να υιοθετήσει μια τάση εάν θεωρεί ότι της ταιριάζει, την κολακεύει και ότι η ίδια μπορεί να την υποστηρίξει σωστά.

Η Ηλιάνα λοιπόν που φέτος δεν θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του GNTM3, ποζάρει στην φωτογραφία που ανέβασε στο feed της την Παρασκευή το βράδυ, φορώντας ένα φόρεμα σε έντονο fluo lime χρώμα και balloon μανίκια. Το συγκεκριμένο styling έγινε από τον Άρη Γεωργιάδη και η επιμέλεια του μακιγιάζ της από τον Γιάννη Σίσκο. Στη λεζάντα της εικόνας, η Ηλιάνα έγραψε: “Εxtremely bright and happy” που σημαίνει ‘εξαιρετικά φωτεινή και χαρούμενη’ πράγμα που υποδηλώνει και το χαμόγελό της αλλά και το χρώμα του φορέματός της.

γράφει η Έλενα Φάκου

Πως μπορεί να φορεθεί ένα έντονο χρώμα με ασφάλεια;

Eίναι αρκετές οι γυναίκες που φοβούνται τόσο τις έντονες αποχρώσεις όσο και τα εμπριμέ μοτίβα ενώ αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια με τη μονοχρωμία του λευκού ή του μαύρου ή τη σιγουριά ενός denim ρούχου. Στην πραγματικότητα τα φανταχτερά χρώματα δεν θα έπρεπε να τρομοκρατούν αλλά να αντιμετωπίζονται σωστά ώστε να φοριούνται χωρίς να οδηγούν σε υπερβολή. Πάνω απ όλα όμως πρέπει να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου ντυμένο με το σύνολο που επέλεξες: αυτός είναι ο πρώτος και βασικός κανόνας της μόδας.

Μπορείς λοιπόν να αποκτήσεις ένα κομμάτι όποιο επιθυμείς εσύ – μπορεί να είναι φόρεμα, τοπ, παντελόνι ή σακάκι- στο έντονο χρώμα της αρεσκείας σου και να το ‘ησυχάσεις’ συνδυάζοντάς το με ένα άλλο ουδέτερο. Έτσι δεν θα έχεις ένα κραυγαλέο σύνολο αλλά ένα λιγότερο έντονο αποτέλεσμα. Μια καλή λύση είναι να φορέσεις επίσης το fluo κίτρινο χρώμα σε ένα ζευγάρι παπούτσια ή να κρατήσεις ένα clutch για την καλοκαιρινή σου έξοδο. Σε κάθε περίπτωση, το καλοκαίρι είναι σύμμαχος των φωτεινών χρωμάτων καθώς η διάθεση είναι πιο ανέμελη, το δέρμα πιο μαυρισμένο και ο ήλιος λαμπερός σαν αυτά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις