Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

19

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λιάγκας – Μικρούτσικος: Λόγω του συμβολαίου με άλλο κανάλι δεν πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη
LIFESTYLE

Λιάγκας – Μικρούτσικος: Λόγω του συμβολαίου με άλλο κανάλι δεν πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη

Λιάγκας - Μικρούτσικος: Ο Γιώργος Λιάγκας είχε ανακοινώσει την παρουσία του Θάνου Μικρούτσικου στην εκπομπή του μέσω των social media

Τηλεοπτικό ραντεβού στο Πρωινό έκλεισαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο, όπως φαίνεται οι δυο παρουσιαστές λογάριαζαν χωρίς τον… ξενοδόχο! Ο Γιώργος Λιάγκας είχε κάνει την εν λόγω ανακοίνωση μέσω ενός story στον λογαριασμό του στο Instagram. Πρώτος καλεσμένο μετά τις διακοπές του Πάσχα ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Γιώργος Λιάγκας και Ανδρέας Μικρούτσικος συναντώνται τηλεοπτικά μετά από πολλά χρόνια και η συνύπαρξη αυτή αναμένεται να βγάλει πολλές ειδήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά. Στην πορεία, ωστόσο, ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 ανέβασε ένα άλλο story στο οποίο δεν υπήρχε η παραμικρή αναφορά στην εν λόγω τηλεοπτική συνάντηση.

«Ο μαγικός κόσμος της τηλεόρασης. Θα σας τα πω όταν γράψω το βιβλίο. Αύριο κανονικά ραντεβού στο Πρωινό», έγραψε ο δημοσιογράφος αυτή τη φορά, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μην αποτελεί, πια, μέρος της σημερινής σκαλέτας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κανάλι Open και η εταιρεία παραγωγής Barking Well, στο δυναμικό των οποίων ανήκει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, δεν είχαν κάποια ενημέρωση για την εν λόγω τηλεοπτική συνάντηση των δύο ανδρών. Είθισται, οι συνεργάτες των καναλιών να ενημερώνουν και να παίρνουν σχετική άδεια πριν εμφανιστούν σε ανταγωνιστικό μέσο, κάτι το οποίο προφανώς δεν συνέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση. Έτσι, η συνέντευξη ματαιώθηκε.

Η δηλώσεις Μικρούτσικου για την Κατερίνα Καινούργιου

Σημειώνεται ότι πριν από μερικές ημέρες, οι δηλώσεις Μικρούτσικου για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με την οποία συνεργαζόταν μέχρι προσφάτως, δημιούργησαν έντονες αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια εκ μέρος της παρουσιάστριας και των συνεργατών της. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε μιλήσει για την παρουσία του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», λέγοντας πως δεν ένιωθε ελεύθερος να πει τη γνώμη του και πως ένιωθε καταπιεσμένος στην εκπομπή στην οποία συμμετείχε. Επίσης, σχετικά με την παρουσιάστρια είχε αναφέρει πως είναι ο «καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας. Κάνει κακό αν όλα τα καλύπτει η αυτοαναφορικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη, δεν μπορείς να επεξεργαστείς κάτι και όλα πρέπει να είναι εμπειρία».

Το πρωί της Δευτέρας 29 Απριλίου, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι έκλαψε και σοκαρίστηκε αφότου είδε τη συνέντευξη. Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν βλέπετε τον Ανδρέα μαζί μας σήμερα, να εξηγήσω κάποια πράγματα… Η αλήθεια είναι ότι έδωσε μια συνέντευξη το Σάββατο, στην οποία παιδιά ότι για 1η φορά στη ζωή μου μετά έβαλα τα κλάματα. Δηλαδή, έχουν πει για μένα πόσα, μπορεί να έχω στεναχωρηθεί, να έχω απογοητευτεί, αλλά να πάρω την οικογένειά μου και να κλειστώ στον εαυτό μου και όλο το Σάββατο να κλαίω στο σπίτι μου δεν μου έχει ξανασυμβεί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις