Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – προαναγγελία: Νίκη για Τσάμπιονς Λιγκ ψάχνει ο ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – προαναγγελία: Νίκη για Τσάμπιονς Λιγκ ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ-προαναγγελία: Με την αναμέτρηση της Τούμπας ανοίγει σήμερα στις 20:30 η αυλαία της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Σούπερ Λιγκ-προαναγγελία: Με την αναμέτρηση της Τούμπας ανοίγει σήμερα στις 20:30 η αυλαία της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ, σε ένα ματς που το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς προκειμένου να μείνουν σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΑΕΚ που είναι αντίπαλός τους στη διεκδίκηση του εισιτηρίου είναι αυτή τη στιγμή στο +2. Έτσι, ο ΠΑΟΚ δεν έχει πλέον κανένα περιθώριο απώλειας, μέχρι να τελεσιδικήσει και το θέμα της ποινής του. Απ’ την άλλη, οι Κρητικοί θα παίξουν χωρίς κανένα άγχος και κίνητρο. Βέβαια, φιλοδοξούν σε καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς) με βοηθούς τους Αντώνη Δίπλαρη (Καρδίτσας), Νικόλαο Δημόπουλο (Φλώρινας). Τέταρτος θα είναι ο Σέζος (Κιλκίς) και στο VAR οι Κοτσάνης (Δράμας) και Μπαλτάς (Αχαΐας).

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί στην αποψινή αναμέτρηση με πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα θα λείψουν οι αρχηγοί Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο δεύτερος από σφίξιμο στον τετρακέφαλο. Εκτός πλάνων είναι επίσης και οι μακροχρόνια τραυματίες Ζαμπά, Αουγκούστο, Κρέσπο και Μίσιτς. Την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΟΦΗ αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Βαρέλα, Μιχάι, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Μαουρίσιο, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Λάμπρου, Στοχ, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Τζόλης.

Σούπερ Λιγκ-προαναγγελία: Πεντάδα απουσιών στον ΟΦΗ

Με πέντε προβλήματα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη ο ΟΦΗ. Ο τεχνικός των Κρητικών, Γιώργος Σίμος, δεν υπολογίζει στους μακροχρόνια απόντες Τσιλιανίδη και Δερμιτζάκη. Επίσης το ματς θα χάσουν και οι τραυματίες Κουτρουμπής, Σόουζα και Μαρινάκης. Την αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι: Σωτηρίου, Γουάλεϊ, Σακόρ, Νάστος, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί, Σεμέδο, Βίκτορ, Βαφέας, Γιαννούλης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Περδίκης, Νοικοκυράκης.

Δείτε ακόμη

Μάχες επιβίωσης και Ευρώπης στη Γερμανία!
Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουνάιτεντ, Τσάμπιονσιπ η Νόριτς…
Σκόνταψε στην Ανδαλουσία η Μπαρτσελόνα 0-0 με Σεβίλλη!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις