Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: 180 λεπτά, μία χρονιά!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: 180 λεπτά, μία χρονιά!

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Με όλα τα ματς της αγωνιστικής μαζεμένα με ώρα έναρξης κοινή, την 16.30, διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Με όλα τα ματς της αγωνιστικής μαζεμένα στο αποψινό πρόγραμμα με ώρα έναρξης κοινή, την 16.30, διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η Μπαγερν έχει στεφθει πρωταθλήτρια πανηγυρικά και υποδέχεται τη Φράιμπουργκ που παίζει ρέστα Ευρώπης στα τελευταία παιχνίδια. Είναι 8η με έναν βαθμό λιγότερο των Βόλφσμπουργκ και Χόφενχαϊμ που καλυπτουν τις τελευταίες δύο ευρωπαϊκές θέσεις!

Το μεγάλο ματς της ημέρας, πάντως, γίνεται στη Λειψία, όπου η Ρεντ Μπουλ υποδέχεται την Ντόρτμουντ στην απόλυτη μάχη για τη 2η θέση! Στο +3 η Μπορούσια και με ισοπαλία ουσιαστικά καθαρίζει, όμως η Λειψία κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος είναι. Και αν κερδίσει όχι απλά θα την πιάσει στην 2η θέση, αλλά θα την προσπεράσει στη διαφορά τερμάτων κιόλας. Με μόλις μία αγωνιστική να απομένει για την αυλαία!

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Επιβίωση!

Στα άλλα ματς του προγραμματος ξεχωρίζει η μάχη επιβίωσης της Βέρντερ στην έδρα της Μάιντζ. Μιας Μάιντζ που της αρκεί η ισοπαλία για να αποφύγει τον υποβιβασμό, πιθανότατα και για να κατακτήσει την παραμονή από σήμερα! Την ίδια ώρα η ουσιαστικά αδιάφορη Αουγκσμπουργκ φιλοξενείται από την Κολωνία που παλεύει με νύχια και δόντια να σωθεί, ακόμα και να αποφύγει το μπαράζ σωτηρίας!

Από εκεί και πέρα, οι αδιάφορες Σάλκε και Κολωνία υποδέχονται τις Βόλφσμπουργκ και Αιντραχτ αντίστοιχα. Και μπορεί οι “λύκοι” να παίζουν λεπτό προς λεπτό την Ευρώπη, η Φρανσκφούρτη είναι όμως εξίσου αδιάφορη βαθμολογικά! Οσο και η Χέρτα που φιλοξενεί την Λεβερκούζεν στις τελευταίες της προσπάθειες να μείνει στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ, Στόχος ίδιος με της Γκλάντμπαχ, η οποία θα δοκιμαστεί από την αδιάφορη και πεσμένη μαθηματικά Πάντερμπορν!

Δείτε ακόμη:

Σκόνταψε στην Ανδαλουσία η Μπαρτσελόνα 0-0 με Σεβίλλη!
Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουνάιτεντ, Τσάμπιονσιπ η Νόριτς…
Οχετός μισάνθρωπου κατά ζώντων και νεκρών, των Λέικερς και του ΝΒΑ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις