Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Πάσα στη Ρεάλ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Πάσα στη Ρεάλ!

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Στο -3 η Ρεάλ Μαδρίτης που παίζει αύριο κι έχει ευκαιρία να πιάσει τους Μπλαουγκράνα στην κορυφή!

Λα Λίγκααγωνιστικό: Σκόνταψε στη Σεβίλλη η Μπαρτσελόνα και δίνει πρώτης τάξης πάσα στη Ρεάλ να την πιάσει στην κορυφή! Στο ματς που έκλεισε το χθεσινό πρόγραμμα οι Μπλαουγκράνα έμειναν στο 0-0 με τους Ανδαλουσιάνους και πλέον προηγούνται τριων βαθμών της Ρεάλ, αλλά με ματς παραπάνω και οι Μαδριλένοι αγωνίζονται αύριο στη Χώρα των Βάσκων κόντρα στη Σοσιεδάδ. Αν κερδίσουν θα έχουμε ισοβαθμία λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε! Οι δύο ομάδες τίμησαν όπως πάντα τέτοια μέρα, τον αδικοχαμένο άσο της Σεβίλλης Αντόνιο Πουέρτα που έφυγε από τη ζωή το 2007 την ώρα του αγώνα της Σεβίλλης με την Χετάφε από ανακοπή καρδιάς! Πάντα οι συμπαίκτες του τον… θυμούνται στο 16ο λεπτό, το νούμερο της φανέλας του!

Στα άλλα χθεσινά παιχνίδια η Βιγιαρεάλ έκανε τεράστιο διπλό 0-1 στην έδρα της Γρανάδα και έπιασε τη Σοσιεδάδ στην 6η θέση έστω και με ματς περισσότερο μπήκε πλέον γερά στη μάχη Ευρώπης! Στο αλλο παιχνίδι, η Μαγιόρκα έκανε επική γκέλα και έμεινε στο 1-1 με τη Λεγανιές. Βουλιάζουν έτσι μαζί στην σεγκούντα ντιβιζιόν αφού υπολείπονται και βαθμών και αγώνων από τις ομάδες που προπορεύονται (Θέλτα, Εϊμπαρ, Βαγιαδολίδ).

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Τα σημερινά ματς

Με τέσσερα ματς συνεχίζεται η αγωνιστική απόψε. Η Εσπανιόλ παίζει ρέστα σωτηρίας και υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά Λεβάντε. Χετάφε και Ατλέτικο κονταροχτυπιούνται με Μπέτις και Βαγιαδολίδ αντίστοιχα, σε μάχες κορυφής-ουράς, την ώρα που το πρόγραμμα συμπληρώνει το αδιάφορο βαθμολογικά Μπιλμπάο και Μπέτις.

Δείτε ακόμη:

Μπενζεμά και Ασένσιο καθάρισαν για τη Ρεάλ Μαδρίτης
ΦΙΜΠΑ: Σε 88 χρόνια τέσσερις Γενικοί Γραμματείς με το ζόρι!
Πιτίνο: Πεδίο μάχης, ούτε Ελληνες-Τούρκοι τέτοιο μίσος!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις