Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: «Να πάρουμε τη νίκη με Άρη»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: «Να πάρουμε τη νίκη με Άρη»

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για την ΑΕΚ από εδώ και στο εξής, σύμφωνα με δηλώσεις του Έλντερ Λόπες στη NOVA.

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για την ΑΕΚ από εδώ και στο εξής, σύμφωνα με δηλώσεις του Έλντερ Λόπες στη NOVA. Ο Πορτογάλος μπακ της Ένωσης τόνισε ότι πρέπει να προσέξουν πολύ για να φτάσουν στη νίκη επί του Άρη. Επίσης, ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στον Ογκνιεν Βράνιες για τη συνέχεια, ενώ… έσταξε μέλι για τον Μάρκο Λιβάγια. «Είναι ένας ακόμα δύσκολος αγώνας. Δεν υπάρχει πλέον εύκολος αγώνας. Πρόκειται για μια δυναμική ομάδα με ποιότητα. Πρέπει να προσέξουμε για να μην μας δημιουργήσουν προβλήματα και να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε αρχικά ο Λόπες για το ματς με τον Άρη.

Για την αποχώρηση του Βράνιες, ο Πορτογάλος άσος της Ένωσης σχολίασε: «Είναι ένας παίκτης που βοήθησε την ομάδα πολύ. Για μένα οι πιο σημαντικοί παίκτες στην ομάδα είναι αυτοί που βρίσκονται τώρα στην ομάδα μας. Του εύχομαι ότι καλύτερο και ελπίζω…». Τέλος, για τον Μάρκο Λιβάγια, με αφορμή την ανάδειξή του σε MVP της κανονικής περιόδου, ο Λόπες ανέφερε: «Γνωρίζομαι με τον Μάρκο εδώ και τέσσερα χρόνια. Είναι παίκτης που έχει μεγάλη ποιότητα. Έχει κάνει καταπληκτική σεζόν και είμαι χαρούμενος που είναι συμπαίκτης και φίλος μου. Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος».

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: «Σειρήνες» για Βέρντε!

Η συνάντηση που είχε ο μάνατζερ του Ντανιέλε Βέρντε με τον Ίλια Ίβιτς φέρνει… μεταγραφικό πυρετό στην ΑΕΚ. Ο ατζέντης του Ιταλού ενημέρωσε τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης ότι ίσως υπάρξει πρόταση για τον πελάτη του. Αν αυτή προκύψει τα λεφτά θα είναι αρκετά καλά για τον Βέρντε, ο οποίος δεν… έβγαλε και μάτια στην πρώτη του σεζόν στα κιτρινόμαυρα. Η ομάδα που φέρεται να την ενδιαφέρει η περίπτωση του Ιταλού είναι η Αλ Αΐν. Αν προκύψει μια τέτοια πώληση, θα είναι η δεύτερη για την ΑΕΚ, αφού είχε παραχωρήσει τον Νάτσο Σκόκο στη συγκεκριμένη ομάδα.

Την ίδια στιγμή έχει προκύψει θέμα με τον Μπράιτ Ενομπακάρε στην ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γουλβς. Η αιτία είναι ότι ο αγγλικός σύλλογος ζητάει τροφεία περίπου 300 χιλ. ευρώ. Ο 22χρονος άσος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του και έχει αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα. Πάντως, όλα δείχνουν ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

Δείτε ακόμη:

Μπενζεμά και Ασένσιο καθάρισαν για τη Ρεάλ Μαδρίτης
ΦΙΜΠΑ: Σε 88 χρόνια τέσσερις Γενικοί Γραμματείς με το ζόρι!
Πιτίνο: Πεδίο μάχης, ούτε Ελληνες-Τούρκοι τέτοιο μίσος!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις