Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ρεάλ τριών αστέρων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ρεάλ τριών αστέρων

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Με επανεμφάνιση και γκολ Ασένσιο μετά από 13 και πλέον μήνες η Ρεάλ υπέταξε δύσκολα 3-0 τη Βαλένθια

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Πήρε αυτό που ήθελε χθες η Ρεάλ και μείωσε εκ νέου τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα στην κορυφή. Επιβλήθηκε 2-0 της Βαλένθια και έκλεισε την ψαλίδα στο -2 με τη μάχη τίτλου να μαίνεται! Στο πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ είχε την υπεροχή, αλλά η Βαλένθια ήταν αυτή που προηγήθηκε. Το VAR, όμως, ακύρωσε (οριακά ορθά) το γκολ, ενώ οι “νυχτερίδες” είχαν και δοκάρι! Στη Ο Μπενζεμά στο 61’ λεπτό βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, μετά από ασίστ του Αζάρ και με σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα της Βαλένθια για το 1-0, ενώ ο Μάρκο Ασένσιο επέστρεψε μετά από 13+ μήνες σε αγώνα της Ρεάλ μετά από τραυματισμό και στην πρώτη επαφή του έκανε το 2-0 για την “Βασίλισσα” στο 74’. Το σκορ έκλεισε ο Μπενζεμά στο 87’ για το τελικό 3-0.

Στο άλλο χθεσινό παιχνίδι η Αλαβές επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Σοσιεδάδ και ουσιαστικά έσωσε από τώρα τη σεζόν, αφού ήδη βρίσκεται στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού! Επιπλέον, στέρησε από τους φιλοξενούμενους την ευκαιρία να επιστρέψουν στην 4η θέση και της ψαλίδισαν τις πιθανότητες για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ! Η Αλαβές ήταν ανώτερη παρότι οι φιλοξενούμενοι είχαν συντριπτική κατοχή. Ακαρπη ομως!

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Τα γκολ της Αλαβές

Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες και άνοιξαν το σκορ στο 56’ με τον 19χρονο Μπόρχα Σάινθ. Στα τελευταία λεπτά αμφότερες ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο. Στο 81’ ο Ζαλντούα στο 87’ ο Πίνα είδαν από μία δεύτερη κίτρινη κάρτα για απρόσεκτα φάουλ. Το σκορ έκλεισε ο Μάρτιν στο 92’ για το τελικό 2-0.

Δείτε ακόμη:

Συμφώνησε για κόσμο η Σούπερ Λιγκ
Έρχεται ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της «συμμορίας»
Μάντσεστερ Σίτι-Αρσεναλ: Το είδαν και… τα δέντρα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις