Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-ΔΣ λίγκας: Αίτημα για παρουσία οπαδών στην κυβέρνηση!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-ΔΣ λίγκας: Αίτημα για παρουσία οπαδών στην κυβέρνηση!

Σούπερ Λιγκ-ΔΣ λίγκας: Σε συμφωνία κατέληξαν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ για την παρουσία κόσμου στις εξέδρες, ως το φινάλε της φετινής σεζόν.

Σούπερ Λιγκ-ΔΣ λίγκας: Σε συμφωνία κατέληξαν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ για την παρουσία κόσμου στις εξέδρες, ως το φινάλε της φετινής σεζόν. Τα 14 μέλη της λίγκας, κατά το σημερινό έκτακτο ΔΣ, αποφάσισαν να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Η απόφαση αυτή αφορά τόσο τα πλέι οφ, όσο και το κύπελλο με τους επαναληπτικούς ημιτελικούς και τον τελικό. Πάντως, εισήγηση της λίγκας είναι να επιτραπεί η είσοδος μόλις του 20% της συνολικής χωρητικότητας των γηπέδων. Μάλιστα, τέθηκε και το ανώτατο όριο των 8.000 φιλάθλων, αν η χωρητικότητα των γηπέδων (π.χ. ΟΑΚΑ) επιτρέπει περισσότερο κόσμο. Επίσης, συμφωνήθηκε τα ματς του β’ γύρου των πλει οφ να γίνουν χωρίς κόσμο, αντιστοίχως με αυτά του πρώτου γύρου. Σε κάθε περίπτωση η τελική απόφαση για το θέμα αυτό ανήκει στην κυβέρνηση.

Στην ανακοίνωση της λίγκας αναφέρεται: «Σε συνέχεια προηγούμενης ομόφωνης απόφασής του, το Δ.Σ. της Super League επιβεβαίωσε ομόφωνα (με τη θετική ψήφο και των 14 ΠΑΕ – μελών του) τη βούλησή του περί διεξαγωγής των λοιπών αγώνων των ομάδων της Super League της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2019-20) με την παρουσία φιλάθλων. Εισήγησή μας είναι να επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων μέχρι του 20% της συνολικής χωρητικότητας του οικείου γηπέδου, αλλά μέχρι ανωτάτου ορίου 8.000 φιλάθλων.

Περαιτέρω απόφασή μας είναι όπως οι αγώνες του β’ γύρου των playoffs γίνουν χωρίς παρουσία φιλάθλων εφόσον οι αντίστοιχοι αγώνες του α’ γύρου των playoffs αντιστοίχως έγιναν χωρίς την παρουσία φιλάθλων, πλην αν και οι δυο διαγωνιζόμενες ομάδες συμφωνήσουν εγγράφως για το αντίθετο».

Σούπερ Λιγκ-ΔΣ λίγκας: Στις 24/6 το Ξάνθη-Ατρόμητος

Η λίγκα αποφάνθηκε επίσης και για την αναβολή του αγώνα μεταξύ Ξάνθης και Ατρόμητου για την πρεμιέρα των πλέι άουτ. Το ματς θα διεξαχθεί στις 24 του μήνα, την ημέρα που θα πραγματοποιηθούν και οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του Κυπέλλου. Στην ανακοίνωση της λίγκας αναφέρεται: «Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι ο αναβληθείς αγώνας ΞΑΝΘΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24/6/2020 και ώρα 20:00».

Δείτε ακόμη

Έρχεται ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της «συμμορίας»
Μάντσεστερ Σίτι-Αρσεναλ: Το είδαν και… τα δέντρα!
Επιστρέφουμε στο μοντέλο Β’ Εθνικής!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις