Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Βαρθαλίτης έπαθλο – Master Chef: Η ανατροπή που δεν περιμέναμε
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βαρθαλίτης έπαθλο – Master Chef: Η ανατροπή που δεν περιμέναμε

Βαρθαλίτης - Έπαθλο - Master Chef: Μοιράζεται το έπαθλο μαζί με τον Σταυρή.

Βαρθαλίτης – Έπαθλο – Master Chef: Μεγάλη ανατροπή με το έπαθλο του Master Chef 4. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταύρος Γεωργίου ήταν οι δύο φιναλίστ που διαγωνίστηκαν στον τελικό για να το κατακτήσουν, ο πρώτος το κέρδισε όμως η συνέχεια είναι λίγο διαφορετική. Ενώ γνωρίζαμε πως οι δύο παίκτες είχαν συμφωνήσει να δώσει ο νικητής στον χαμένο 10,000 ευρώ από το έπαθλο, στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν. Καλεσμένος Στη φωλιά των Κου Κου, ο Σταύρος Βαρθαλίτης άφησε με το στόμα ανοιχτό την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, όταν δήλωσε τα εξής:

«Έναν συμβολαιογράφο ζητάω παρακαλώ. Να έρθει ένας συμβολαιογράφος να μας φτιάξει γιατί πάει 50 – 50 το έπαθλο. Όταν λέει κάτι ο Βαρθαλίτης κρατάει τον λόγο του. Είχαμε πει κάτι σαν κολατσιό, αλλά τώρα είπαμε 50 – 50. Ειδικά με εμάς τους δύο, επειδή ότι λέγαμε μέσα στο παιχνίδι το έχουμε κρατήσει, αν μη τι άλλο τώρα που ξεκινάει η πραγματική μας ζωή και οι συνεργασίες που έχουμε να κάνουμε και δεν θέλω να τον χάσω -ελπίζω ούτε κι αυτός να θέλει να με χάσει- ότι λέμε θα το τηρήσουμε γιατί θέλουμε να έχουμε αυτή την υγιή σχέση που είχαμε και στο παιχνίδι».

Ποιος είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης , ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού

Ο 25χρονος μάγειρας είναι ο νέος Ελληνας MasterChef, κάνοντας το απόλυτο και κερδίζοντας στην τελευταία δοκιμασία 10άρια και από τους τρεις κριτές.Ο Σταύρος Βαρθαλίτης μπήκε από την αρχή δυνατά στον διαγωνισμό μαγειρικής, δείχνοντας τις ικανότητές του. Πολλοί εκτίμησαν πως θα βρίσκεται στην πεντάδα του τελικού και καθώς περνούσε ο καιρός η τελική δυάδα του MasterChef 47 φαινόταν σίγουρη. Ο Σταύρος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στις οντισιόν του MasterChef 4, φορώντας τα γυαλιά του, το γούρι, και μαγείρεψε στους κριτές χτένια φρικασέ. Γιατί πήγε στο MasterChef; «Γιατί έχω την μαγειρική τρέλα, ψάχνω την μαγειρική ωριμότητα», είχε πει ο ίδιος. Με δύο «ναι», από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη, ο Σταύρος πέρασε στην επόμενη φάση και τελικά κατάφερε να μπει στο σπίτι. Σχεδόν πέντε μήνες μετά, ο μάγειρας βρέθηκε στον τελικό και θριάμβευσε!

Νικητής του MasterChef 4 ο Σταύρος Βαρθαλίτης | mononews

Δείτε ακόμη

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι ο χρυσός νικητής του Masterchef 4
Μιλτιάδης και Νικηφόρος κάνουν αγώνα δρόμου για να σταματήσουν τα σχέδια του Δούκα
Αγνώριστος ο Κιτ Χάρινγκτον με νέο λουκ

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις