Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ρουκ Ζουκ – Μακρυπούλια: Τέλος η εκπομπή και ο αποχαιρετισμός της παρουσιάστριας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρουκ Ζουκ – Μακρυπούλια: Τέλος η εκπομπή και ο αποχαιρετισμός της παρουσιάστριας

Ρουκ Ζουκ - Μακρυπούλια: Το "αντίο" και η συγκίνηση της Ζέτας για τη φετινή σεζόν.

Ρουκ Ζουκ – Μακρυπούλια: “Είμαι εδώ γιατί δεν μπορώ να κλείσω την εκπομπή φέτος χωρίς να σας χαιρετήσω όπως θέλω” είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στο πρωινό του Αnt1 με την Φαίη Σκορδά και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο κορονοϊός «χτύπησε» και το Ρουκ Ζουκ, το οποίο ολοκληρώθηκε για φέτος νωρίτερα από το αναμενόμενο. Η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία δεν είχε προλάβει να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, μέσα από ένα βίντεο που προβλήθηκε στο τέλος του επεισοδίου, εξήγησε συγκινημένη τι ακριβώς έχει συμβεί και ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν.

«Μαγική εικόνα… Μετά από τόσο καιρό είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στο πλατό. Είμαι συγκινημένη, είμαι ευγνώμων. Ήρθα να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και την αγάπη σας. Ήρθα να σας πω ότι το Ρουκ Ζουκ κάπου εδώ φτάνει στο τέλος του για φέτος, για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να κλείσουμε τη χρονιά όπως θέλουμε και όπως ονειρευόμαστε και όπως κάνουμε πάντα, αλλά δεν μας πτοεί τίποτα. Σε λίγο θα είμαστε και πάλι μαζί σας. Θέλω να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι, να περάσετε τέλεια, να μην ξεχνάτε να διασκεδάζετε, να είστε ανέμελοι, να μη φοβάστε… Όλα θα πάνε καλά και εμείς θα είμαστε και πάλι εδώ σε πολύ λίγο. Γι’ αυτό δηλώστε συμμετοχή γιατί το Ρουκ Ζουκ θα επιστρέψει. Καλό καλοκαίρι σε όλους!» συμπλήρωσε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Tο βivτεο της πιτσιpiκας τότε Ζέτας που κυκλοφόρησε

Τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο με την εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπουλία στην σειρά του Νίκου Μαστοράκη το 1996 σε ηλικία μόλις 18 ετών. Είναι από αυτές τις εμφανίσεις που κρίνονται επικές. Η πιτσιρίκα τότε Ζέτα είχε καταφέρει να μας τρελάνει κυριολεκτικά και να μας κάνει την μάθουμε και από την καλή και από την καλύτερη. Η άβγαλτη τότε Ζέτα Μακρυπούλια κάνει τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα ως ηθοποιός έχοντας μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ μαζί της κάνει ντεμπούτο και η Κατερίνα Μουτσάτσου! Δείτε το παρακάτω βίντεο όπου η Ζέτα η οποία απολαμβάνει τον ήλιο με ένα κατακόκκινο μπικίνι! Ανέμελη, χαλαρή, με τις ποδάρες της να «κολάζουν» από τότε το κοινό. Ακούστε στο τέλος του Video τις ατάκες του σεναρίο.

Δείτε ακόμη

Αγνώριστος ο Κιτ Χάρινγκτον με νέο λουκ
Μιλτιάδης και Νικηφόρος κάνουν αγώνα δρόμου για να σταματήσουν τα σχέδια του Δούκα
Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι ο χρυσός νικητής του Masterchef 4

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις