Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Θαλασσινό αλάτι στα μαλλιά: Ανέμελο hairstyle τώρα
PLUS

Θαλασσινό αλάτι στα μαλλιά: Ανέμελο hairstyle τώρα

Θαλασσινό αλάτι στα μαλλιά: Ένα από αυτά που μας αρέσει να απολαμβάνουμε το καλοκαίρι, είναι το χαλαρό και ανέμελο στιλ, το οποίο διατηρούμε τόσο στα outfits όσο και στο μακιγιάζ μας.

Θαλασσινό αλάτι στα μαλλιά: Ο καιρός επιτάσσει ελεύθερο hairstyle. Δε χρειάζεται προσπάθεια και υπερβολές στο ντύσιμο, βαριά προϊόντα στο μακιγιάζ και έντονα makeup look, ούτε επιτηδευμένα hairlooks. Για το hairstyle χρειαζόμαστε μόλις ένα προϊόν, για να δώσει κίνηση, όγκο στα σημεία που χρειάζεται και γενικότερα αυτή την αίσθηση ότι μόλις βγήκαμε από την βουτιά στην παραλία.

Ο λόγος για το salt spray ή αλλιώς το hairstyle προϊόν που περιέχει θαλασσινό αλάτι. Μετά το μπάνιο, στεγνώνουμε με πιστολάκι ή αφήνουμε τα μαλλιά μας να στεγνώσουν φυσικά και ενώ είναι ελαφρώς νωπά, κάνουμε ελάχιστους ψεκασμούς, δίνοντας κίνηση στις τούφες με τα δάχτυλά μας.

https://www.instagram.com/p/CAVMLJChPqz/?utm_source=ig_web_copy_link

Θαλασσινό αλάτι στα μαλλιά: Οι σέξι χαλαροί κυματισμοί

Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών, πώς είναι φυσικά – ίσια, σγουρά, σπαστά, το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό. Ιδανικά θέλουμε τα μαλλιά μας να έχουν χαλαρούς κυματισμούς, οι άκρες να είναι ελαφρώς άγριες -όπως ακριβώς είναι στην παραλία- και οι μπροστινές τούφες να είναι ανέμελες, να τις στιλιζάρουμε με τα δάχτυλά μας. Αναμφισβήτητα το πιο εύκολο, sexy και super καλοκαιρινό χτένισμα μπορούμε όλες, με ένα μόλις προϊόν να το δημιουργήσουμε μόνες μας. Δε χρειάζεται καν να αναζητήσουμε κάτι διαφορετικό στο hairstyle για φέτος το καλοκαίρι, το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό, μετά το salt spray.

View this post on Instagram

Recharging …. ☀️☀️☀️☀️

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Δείτε ακόμη

Πανεύκολη συνταγή σφακιανής πίτας
Δείτε ποια είναι τα 4 πιο δυνατά ζώδια του ζωδιακού
Ζώδια: Προβλέψεις για την Πέμπτη 18/6

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις