Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Πέμπτη 18/6
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Πέμπτη 18/6

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου.

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Ο Ερμής σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη πορεία όπου και θα παραμείνει έως τις 12/7. Μνήμες και συναισθήματα ξυπνούν και μια έντονη νοσταλγία σε γυρίζει στο παρελθόν. Δείξε προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι εργασιακές σου υποχρεώσεις και στην ανάγκη διπλοτσέκαρε τα ραντεβού σου. Αν η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου δημιουργεί την αίσθηση πως έχει χαθεί η φλόγα του πάθους, φρόντισε να το επαναφέρεις. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση εσύ που είσαι μόνη, κάνε τις κινήσεις σου και διεκδίκησε το πρόσωπο που επιθυμείς εκ νέου.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του όπου και θα παραμείνει έως τις 12/7, στον τομέα της επικοινωνίας σου. Αυτή η επιρροή μπορεί να τονώσει την ανάγκη σου επανεξέτασης του τρόπου επικοινωνίας και μετακίνησης. Επίσης ενδέχεται να απαιτηθούν κάποιες επισκευές σε υπολογιστές ή μεταφορικά μέσα. Η λήψη αποφάσεων στα εργασιακά δεν είναι μια απλή υπόθεση, για αυτό και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική. Μην βιαστείς να μιλήσεις πρώιμα για κάποια θέματα στον ερωτικό σύντροφό σου, καθώς η λογική εμπλέκεται με το συναίσθημα. Εσύ που είσαι μόνη, σχέσεις από το παρελθόν πιθανά και να επιστρέψουν στη ζωή σου.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σου Ερμής από σήμερα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του καθώς και η Αφροδίτη εξακολουθεί να είναι ανάδρομη. Αυτές είναι δυο ενδείξεις ότι η επιβράδυνση και η επανεκτίμηση θεωρούνται απαραίτητες. Η σημερινή πτυχή Άρη – Πλούτωνα υποδηλώνει ότι κάποιος μπορεί να σου δώσει ένα χέρι βοήθειας ή μια οικονομική υποστήριξη. Πρόσεξε μέχρι και τις 12/7 σημαντικά επαγγελματικά έγγραφα ή κρίσιμες αποφάσεις. Η ανάγκη σου για μια πιο μόνιμη δέσμευση μπορεί να σε κάνει καταπιεστική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε χρόνο σε νέες γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα και μην απογοητεύεσαι τόσο εύκολα.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Η παρατεταμένη παραμονή του Ερμή στο δικό σου ζώδιο και η ανάδρομη πορεία του που διαρκεί μέχρι τις 12/7, εφιστά την προσοχή και την αποφυγή αποφάσεων και ριψοκίνδυνων ενεργειών. Τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να σημειωθούν περισσότερες από ότι συνήθως καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις ή έλλειψη σαφήνειας σε ένα σημαντικό ζήτημα. Μπορείς να συνεργαστείς στα εργασιακά για καλύτερα αποτελέσματα. Ποτέ δεν είναι αργά για να διορθώσεις τα λάθη σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απαλλάξου από ενοχές και μην μένεις πεισματικά κολλημένη στο παρελθόν.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Παλιά προβλήματα πιθανά να επανεμφανιστούν την περίοδο που Ερμής κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Καρκίνου. Η λήψη αποφάσεων μπορεί να είναι περίπλοκη καθώς παίζεις και κινείσαι με διαφορετικές δυνατότητες ή με πληροφορίες που λείπουν. Με την πτυχή Άρη – Πλούτωνα μπορείς να μετατρέψεις μια αρνητική κατάσταση σε θετική αρκετά επιδέξια. Αποκατέστησε αδικίες σε αγαπημένα σου πρόσωπα και κυρίως στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, κρυφές και παρασκηνιακές καταστάσεις αυτό το διάστημα είναι στο φόρτε τους.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Διατήρησε ανοιχτό το μυαλό σου σε διαφορετικές προσεγγίσεις και προοπτικές και παράμεινε σε παραγωγικές δραστηριότητες. Η αναθεώρηση παλιών σχεδίων, ονείρων και επιθυμιών είναι δεδομένη με τον Ερμή να ξεκινά μια ανάδρομη πορεία η οποία θα διαρκέσει έως τις 12/7. Επίσης έντονοι είναι οι προβληματισμοί σου αυτό το διάστημα με τις αισθηματικές και φιλικές σου σχέσεις. Προστάτεψε τη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην παρασύρεσαι στα παιχνίδια του μυαλού σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες κρύβουν ευκαιρίες που πιθανά δεν φαντάζεσαι.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Ο Ερμής σήμερα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του επισημαίνοντάς σου την ανάγκη να ξανασκεφτείς και να επεξεργαστείς τους στόχους σου. Αυτή η διαδικασία θα λειτουργήσει προς όφελός σου καθώς θα είσαι καλύτερα προετοιμασμένη να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σου μετά τις 12/7. Αν διατηρείς μια σταθερή συναισθηματική, ερωτική σχέση, καιρός να την κοινοποιήσεις και να την αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Εσύ που είσαι μόνη, επανασυνδέσεις ή καρμικές γνωριμίες προβλέπονται για το επόμενο διάστημα.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του επηρεάζοντας τον τομέα του πνεύματός σου μέχρι και τις 12/7. Έτσι  οι επόμενες εβδομάδες είναι καλές για μελέτες, αναθεώρηση, προβληματισμό, επανάληψη ή αναθεώρηση. Μια πτυχή Άρη-Πλούτωνα που εμφανίζεται αργότερα σήμερα, είναι καλή για τη διοχέτευση της ενέργειάς σου σε δημιουργικές ή παραγωγικές αναζητήσεις. Οι λέξεις ή οι δημιουργίες σου έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο από το συνηθισμένο. Αν φοβάσαι τις συναισθηματικές δεσμεύσεις καιρός να αναθεωρήσεις και να δώσεις άλλη μορφή στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας φαίνεται να σου αλλάζει τα μέχρι χθες δεδομένα.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Ενώ από σήμερα ο Ερμής κινείται ανάδρομα μέχρι τις 12 Ιουλίου είσαι σε καλή κατάσταση για να ελέγξεις, να προχωρήσεις στον απολογισμό και να αποκτήσεις διαφορετική προοπτική για τις οικείες σχέσεις σου, τα συστήματα υποστήριξης, τις εξαρτήσεις και την προσωπική σου ψυχολογία. Η σημερινή επίσης πτυχή του Άρη-Πλούτωνα είναι καλή για στρατηγική και υπομονή στα εργασιακά. Αν διατηρείς μια ερωτική σχέση που έχει αντέξει στο χρόνο καιρός να την αναζωπυρώσεις και να πιστέψεις σε αυτή. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδώσει όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία, για αυτό μην απογοητεύεσαι.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σήμερα και μπορεί να υπάρξουν κάποιες προκλήσεις επικοινωνίας που πρέπει να διαχειριστείς. Με αυτήν τη μετατόπιση μαζί με την τρέχουσα ανάδρομη Αφροδίτη, ίσως να πρέπει να προσέξεις λίγο τι λες ή πώς το λες. Είναι καλύτερο να μην θεωρείς δεδομένο ότι άλλοι θα σε καταλάβουν. Ασχολήσου σοβαρά με την ποιότητα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ο έρωτας να θυμάσαι πως είναι πολύ κοντά σου.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Ο Ερμής, ο οποίος διέρχεται σήμερα τον τομέα της εργασίας και της υγείας σου περνά σε μια ανάδρομη πορεία.  Τις επόμενες εβδομάδες ίσως χρειαστεί να ελέγξεις θέματα που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή ή επεξεργασία. Μπορεί να αισθάνεσαι πως τα πράγματα και οι εξελίξεις καθυστερούν ή ακόμη και να μετακινούνται προς τα πίσω, αλλά οι βελτιώσεις που κάνεις κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που θα διαρκέσει έως τις 12 Ιουλίου, θα είναι ευεργετικές και χρήσιμες. Κάτω από την ανέμελη εικόνα που προσπαθείς να προβάλλεις στον ερωτικό σύντροφό σου υπάρχουν αδυναμίες που πρέπει να εντοπίσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αυτό το διάστημα μπορείς να κάνεις σημαντικές γνωριμίες.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Οι σημερινές ενέργειες είναι περίπλοκες με σαφή σημάδια ότι μπορεί να είναι καλύτερο να επιβραδύνεις τους ρυθμούς και τις επιδιώξεις σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή βέβαια για να επισκεφτείς ξανά παλιά δημιουργικά έργα ή ιδέες που δεν είχες χρόνο να συνεχίσεις ή να ολοκληρώσεις. Λάβε υπόψη σου πως οι επικοινωνίες σου ενδέχεται να μην λαμβάνονται πάντα με τον τρόπο που σκοπεύεις. Η σημερινή πτυχή επίσης του Άρη-Πλούτωνα είναι ιδανική για να αξιοποιήσεις στο έπακρο μια κατάσταση. Θέλεις να ξαναζήσεις παλιές, καλές, ρομαντικές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη και επιδιώκεις μια επανασύνδεση να θυμάσαι πως είναι κατάλληλο το διάστημα για να κάνεις τις κινήσεις σου.

Πηγή: tlife.gr, Φωτογραφίες: unsplash.com
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις