Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απόδραση Κορυδαλλός: Εξαφανίστηκε με το φορτηγό τροφοδοσίας
ΕΛΛΑΔΑ

Απόδραση Κορυδαλλός: Εξαφανίστηκε με το φορτηγό τροφοδοσίας

Απόδραση Κορυδαλλός: Καταδικασμένος για ανθρωποκτονία έφυγε κρυμμένος πίσω από τελάρα, στην καρότσα φορτηγού που μετέφερε φρούτα στις φυλακές.

Απόδραση Κορυδαλλός: Τις πρώτες πρωϊνές ώρες σημειώθηκε η κινηματογραφική απόδραση απί τις φυλακές Κορυδαλλού. Ο ισοβίτης που εργαζόταν ως αρχιμάγειρας στα μαγειρία της ψυχειατρικής πτέρυγας Κορυδαλλού, βρήκε το κόλπο που θα τον έκανε να δραπετεύσει χωρίς κυριολεκτικά να τον πάρει χαμπάρι κανείς. Η απόδραση έγινε αντιληπτή με πολλές ώρες καθυστέρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μέχρι χθες έγκλειστος, εργαζόταν στα μαγειρεία των φυλακών και για να απασχολείται για να περνούν οι δύσκολες ώρες της φυλακής, αλλά και για να προσμετρώνται οι ημέρες εργασίας στη μείωση της ποινής. Η κινηματογραφική απόδραση σημειώθηκε πρωϊνές ώρες. Δραπέτης κηρύχθηκε αρκετές ώρες μετά τη διαφυγή του, όταν και έγινε αντιληπτή, ο 37χρονος, ο οποίος έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονία και απάτη. Από όλα τα στοιχεία που υπάρχουν στη διάθεση της έρευνας, φαίνεται ότι ο έγκλειστος, κατάφερε να βγει από την κεντρική πύλη των φυλακών, μέσα σε φορτηγό που μετέφερε φρούτα! Όπως έδειξαν και οι κάμερες ασφαλείας, ο νυν δραπέτης, εκτελούσε χρέη «αρχιμάγειρα» στις φυλακές. Κάποια στιγμή, μπήκε στο σωφρονιστικό κατάστημα φορτηγό τροφοδοσίας με φρούτα.

Απόδραση Κορυδαλλός: Κανείς δεν κατάλαβε την απουσία του

Ο κρατούμενος, χωρίς να γίνει αντιληπτός, στις 8.30 το πρωί, είδε το φορτηγό που είχε σταθμεύσει και οι εργαζόμενοι σ αυτό ξεφόρτωσαν τα φρούτα. Σε κάποια στιγμή που είχαν απομακρυνθεί για τη διεκπεραίωση των εγγράφων της παράδοσης των φρούτων. Ο 37χρονος, πήδηξε στην καρότσα και κρύφτηκε πίσω από τα τελάρα. Ο οδηγός και ο βοηθός του, έβαλαν μπρος αφού έκλεισαν και την πίσω πόρτα με τον κρατούμενο μέσα. Βγήκαν κανονικά από την πύλη να επιστρέψουν στην εταιρία. Ο υπεύθυνος σωφρονιστικός υπάλληλος στα μαγειρεία, φέρεται να μην αντελήφθη το συμβάν, με αποτέλεσμα το φορτηγό να φύγει μαζί με τον κρατούμενο. Το εντυπωσιακό στοιχείο που προέκυψε από την έρευνα είναι ότι στην καταμέτρηση κρατουμένων που έγινε στις 12 το μεσημέρι, ο δραπέτης δηλώθηκε «παρών». Έτσι, κανείς δεν κατάλαβε την απουσία του.

Σε εξέλιξη η αστυνομική έρευνα

Η κινηματογραφική απόδραση έγινε αντιληπτή στην απογευματινή καταμέτρηση, με αποτέλεσμα οι αρμόδιοι για τον εντοπισμό του να χάσουν πολύ χρόνο. Η έρευνα ξεκίνησε περίπου εννέα ώρες μετά την απόδραση και ο δραπέτης είναι βέβαιο ότι είχε προλάβει να φθάσει πολύ μακριά. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 37χρονου, ο οποίος καταδικάστηκε για δολοφονία που έγινε το 2017. Παράλληλα, διενεργείται και  έρευνα για τις τυχόν ευθύνες αυτών που έπρεπε να έχουν αντιληφθεί τις κινήσεις του εγκλείστου.

Δείτε ακόμη

Ένας δικηγόρος “ξεσκέπασε” τον 47χρονο “γιατρό” – Εξαπάτησε και πασίγνωστο επιχειρηματία
Με κανονικούς γιατρούς εξέταζε ο 47χρονος απατεώνας – Πού “ψάρευε” πελάτες
«Μούφα» γιατρός προκάλεσε το θάνατο σε τρεις ασθενείς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις