Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βραζιλία – Κορωναϊός: Ρονάλντο κατά κυβέρνησης!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βραζιλία – Κορωναϊός: Ρονάλντο κατά κυβέρνησης!

Βραζιλία - Κορωναϊός: Στη Βραζιλία μετράνε κάθε μέρα κοντά στους 1000 νεκρούς απο την πανδημία και σκέφτονται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα “καριόκας”!

Βραζιλία – Κορωναϊός: Στη Βραζιλία μετράνε κάθε μέρα κοντά στους 1000 νεκρούς απο τον κορωναϊό και η κυβέρνηση σκέφτεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα “καριόκας”, το πολιτειακό πρωτάθλημα του Ρίο! Η επίσημη κυβέρνηση της πολιτείας του Ρίο Ντε Τζανέϊρο έδωσε το «ΟΚ» για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της και ο Ρονάλντο (σ.σ. ο “αυθεντικός”, το Φαινόμενο) δήλωσε κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο! Μάλιστα άφησε ξεκάθαρα υπονοούμενα για την απόφαση χωρίς να επιτεθεί ευθέως κατά των πολιτειακών αρχόντων.

“Είμαι εναντίον της επιστροφής του ποδοσφαίρου με βάση την κατάσταση στην χώρα. Η Βραζιλία θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα των Ευρωπαίων αλλά δεν λαμβάνει υπόψη της, την πανδημία” είπε ο για πολλούς πιο χαρισματικός στράικερ όλων των εποχών και κατέληξε: “Το πρωτάθλημα ξεκίνησε στην Ισπανία όταν υπήρχε σχεδόν απόλυτη ασφάλεια. Η Βραζιλία είναι ακόμα στο αποκορύφωμα της πανδημίας και το να μιλάμε για το ποδόσφαιρο είναι λάθος”. 

Τα άκουσε… “φαινομενικά” ο Μπολσονάρο!

Βραζιλία – Κορωναϊός: Δωρεά Τσάβι σε νοσοκομείο

Ο παλιός άσος της Μπαρτσελόνα, ο ξεχωριστός κύριος Τσάβι Ερνάντεθ, φώναξε παρών στη μάχη κατά του κορωναϊού. Ο νυν προπονητής της Αλ Σαντ του Ριάντ έκανε δωρεά 150.000 ευρώ σε νοσοκομείο στην πόλη Τεράσα, όπου γεννήθηκε. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να βοηθήσει όσο μπορεί στην μάχη κατά της πανδημίας, με την αγορά του απαραίτητου ιατρικού υλικού. 

Δείτε ακόμη:

Συμφώνησε για κόσμο η Σούπερ Λιγκ
Έρχεται ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της «συμμορίας»
Μάντσεστερ Σίτι-Αρσεναλ: Το είδαν και… τα δέντρα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις