Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-Ολυμπιακός: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-Ολυμπιακός: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

Σούπερ Λιγκ - Ολυμπιακός: Την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη για 10η χρονιά στον Ολυμπιακό χαιρέτισαν σήμερα από την ομάδα.

Σούπερ Λιγκ – Ολυμπιακός: Την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη για 10η χρονιά στον Ολυμπιακό χαιρέτισαν σήμερα από την ομάδα. Ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων συμπλήρωσε σήμερα 10 χρόνια παρουσίας στην ομάδα και η ΠΑΕ γιόρτασε την επέτειο. Σε μήνυμα τους στα social media οι Πειραιώτες αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι συνεχίζουν να ονειρεύονται. «2010-2020: 10 χρόνια ηγεσία, όραμα, πίστη, πάθος, συναισθήματα, νίκες, τρόπαια, κοινωνική προσφορά, ευρωπαϊκή καταξίωση κα συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε», είναι το μήνυμα που ανήρτησαν από τον Ολυμπιακό για τη 10ετία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ομάδα. Συγχαρητήριο μήνυμα για την επέτειο των 10 ετών του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό απέστειλε και ο Πέδρο Μαρτίνς μέσω twitter. Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων ανέφερε: Συγχαρητήρια για 10 καταπληκτικά χρόνια στην ηγεσία της ομάδας, πρόεδρε Μαρινάκη!».

Την ίδια στιγμή, στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ματιέ Βαλμπουενά θα μείνει εκτός από τον ντέρμπι αιωνίων. Οι ενοχλήσεις που ένιωθε από τις παραμονές του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ υπάρχουν ακόμη. Έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να τον αφήσει εκτός προκειμένου ο Γάλλος να αποφορτιστεί. Μάλιστα, ο Βαλμπουενά υποβλήθηκε εκ νέου σε εξετάσεις που έδειξαν ήπια σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο. Κάτι που σημαίνει ότι θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο.

Σούπερ Λιγκ-Ολυμπιακός: Ζήτησε αναβολή στις εκλογές ο Ολυμπιακός

Την αναβολή των εκλογών της Σούπερ Λιγκ ζήτησε ο Ολυμπιακός, με επιστολή που απέστειλε στη διοργανώτρια αρχή. Οι ερυθρόλευκοι αιτήθηκαν την παράταση της θητείας του Μηνά Λυσάνδρου και νέα ημερομηνία των εκλογών, που είναι προγραμματισμένες για αύριο. «Σας ζητούμε όπως θέσετε προς συζήτηση ως θέμα κατά την αυριανή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβολαίου (και μάλιστα ως δεύτερο θέμα συζήτησης) την παράταση της θητείας του Προεδρείου της Superleague 1 μετά την 30η Ιουνίου και ως την λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και κατ’ ακολουθία την αναβολή της διεξαγωγής των αρχαιρεσιών σε χρόνο μετά τη λήξη της τρέχουσας περιόδου», αναφέρουν από τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ότι για τη διαδοχή του Μηνά Λυσάνδρου στην προεδρία της Λίγκας υπάρχουν δύο υποψήφιοι. Ο ένας είναι ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Λεωνίδας Μπουτσικάρης, του οποίου η υποψηφιότητα ανακοινώθηκε χθες και επίσημα. Ο άλλος υποψήφιος είναι ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

Δείτε ακόμη
Διούδης στον ΟΠΑΠ: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»
Ρεάλ και Ρεάλ με την πλάτη στον τοίχο για τρίποντα!
Πλάκα στη Οσασούνα η Ατλέτικο ξαναμπήκε στο χορό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις