Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φλογερές εμφανίσεις ολομέλεια: Το χρώμα που αγαπούν οι κυρίες της Βουλής
LIFESTYLE

Φλογερές εμφανίσεις ολομέλεια: Το χρώμα που αγαπούν οι κυρίες της Βουλής

Φλογερές εμφανίσεις ολομέλεια: Mε αφορμή το φόρεμα της Δόμνας Μιχαηλίδου κάναμε μια ρετροσπεκτίβα σε όλες τις φλογερές εμφανίσεις που έγιναν στην Ολομέλεια.

Φλογερές εμφανίσεις ολομέλεια: Πολλές γυναίκες λανθασμένα φοβούνται το κόκκινο χρώμα στα ρούχα και αν το αγαπούν πολύ το προτιμούν στο κραγιόν τους. Η αλήθεια είναι πως το κόκκινο είναι παρεξηγημένο χρώμα και ειδικά όσον αφορά στις πρωινές εμφανίσεις, διότι οι περισσότεροι το έχουν συνδυάσει με ένα εντυπωσιακό κατακόκκινο βραδυνό φόρεμα. Στην πραγματικότητα το κόκκινο σε σωστές δόσεις είναι κατάλληλο και για το πρωί. Πως λοιπόν ενσωματώνουν στο look τους την απόχρωση του κόκκινου οι κυρίες της ελληνικής Βουλής;

Δόμνα Μιχαηλίδου

Με αφορμή την εμφάνιση της Δόμνας Μιχαηλίδου στην συνεδρίαση της επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής η οποία προτιμησε ένα κόκκινο φόρεμα με κλειστό ντεκολτέ και κοντά μανίκια αναζητήσαμε όλες τις κόκκινες επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ των βουλευτών και τις συγκεντρώσαμε σε μια ωδή στο συγκεκριμένο χρώμα και μάλιστα ως κομμάτι του office look.

Έλενα Ράπτη

Η διαχρονικά κομψή βουλευτής Θεσσαλονίκης επέλεξε ένα κόκκινο σακάκι το οποίο συνδύασε με ένα λευκό τοπ. Ένα σακάκι σε αυτό το χρώμα δίνει χαρακτήρα σε κάθε ήσυχο κατά τα λοιπά σύνολο και το κάνει να έχει ενδιαφέρον. Αν σας αρέσει η ιδέα να το φορέσετε οι υπόλοιπες αποχρώσεις του ντυσίματός του πρέπει να είναι ουδέτερες.

Νόνη Δούνια

Το πρώην μοντέλο συνδύασε το σακάκι της με τα κόκκινα γυαλιά ηλίου της κάνοντας ένα είδος detailing. Εάν σου αρέσει το έντονο κόκκινο αλλά δεν σου φαίνεται καλή ιδέα να το φορέσεις σε ρούχο, τότε ενσωμάτωσε το στην εμφάνισή σου με τη μορφή ενός αξεσουάρ, όπως τα γυαλιά ηλίου, οράσεως, τα παπούτσια ή η τσάντα.

Έφη Αχτσιόγλου

Η πρώην Υπουργός φόρεσε το κόκκινο σε δυο διαφορετικά είδη τοπ, ένα αμάνικο ντραπέ και ένα με φουσκωμένα κοντά μανίκια. Και στις δυο περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι σικάτο και σε μπλούζα το κόκκινο χρώμα μάλλον φοριέται πολύ πιο εύκολα από ότι σε άλλο ρούχο.

Δείτε ακόμη

Οι εξαιρετικές καλοκαιρινές εμφανίσεις της Τζένης Μπαλατσινού
H σύζυγος του Πρωθυπουργού βρέθηκε σε επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ
Ο έξυπνος ενδυματολογικός συνδυασμός της Νοτοπούλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις