Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρέβα Μητσοτάκη στυλ: Ανεπιτήδευτα κομψή
LIFESTYLE

Μαρέβα Μητσοτάκη στυλ: Ανεπιτήδευτα κομψή

Μαρέβα Μητσοτάκη στυλ: Τι είναι αυτό που κάνει την εμφάνιση της συζύγου του πρωθυπουργού ανεπιτήδευτα κομψή;

Μαρέβα Μητσοτάκη στυλ: Ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σε επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα η οποία για την περίσταση επέλεξε ένα λευκό κοστούμι και μια τσάντα ώμου σε παστέλ αποχρώσεις. Τι είναι όμως αυτό που κάνει πάντοτε την εμφάνισή της κομψή μεν αλλά με έναν αέρα άνεσης δε;

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη είναι από τις ελάχιστες Πρώτες Κυρίες – ίσως μαζί με την Brigitte Macron- που δεν αγαπά τα στυλιζαρισμένα μαλλιά. Το σήμα κατατεθέν της για μια ανεπιτήδευτα κομψή εμφάνιση είναι ότι πάντοτε το χτένισμά της είναι επιμελώς ατημέλητο, πράγμα που δίνει έναν αέρα ανεμελιάς στην εμφάνισή της.

Γράφει η Έλενα Φάκου

Μαρέβα Μητσοτάκη στυλ: Η εμφάνισή της

Λευκό κοστούμι, ελαφρώς κυματιστά μαλλιά και ψηλά πέδιλα ήταν τα στοιχεία που συμπλήρωναν το look της ενώ έκανε και ένα έξυπνο detailing. Το λευκό κοστούμι της και η μπλε γραμμή που αποτελούσε φινίρισμα στην τσάντα ώμου της ταίριαζαν με τα χρώματα της σημαίας του Ισραήλ, δηλαδή το λευκό και το γαλάζιο. Στα ίδια χρώματα ήταν και η ανθοδέσμη την οποία της προσέφεραν στο αεροδρόμιο.

Γιατί τα μη στυλιζαρισμένα μαλλιά μπορούν να είναι εξίσου κομψά με τα καλοχτενισμένα;

Oι περισσότερες Πρώτες Κυρίες έχουν υιοθετήσει το στυλ των πολύ περιποιημένων χτενισμάτων για τις επίσημες δημόσιες εμφανίσεις τους. Τα ίσια μαλλιά κομμωτηρίου, οι επιτηδευμένες μπούκλες και οι κότσοι έχουν την τιμητική τους σε τέτοιες περιπτώσεις. Η Μαρέβα Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε στο κοινό έδειξε πως ένα χτένισμα μπορεί να είναι επίσημο ακόμα και αν δεν έχει απασχολήσει έναν κομμωτή για 45 λεπτά. Το να φαίνονται τα μαλλιά φυσικά δίνει έναν πιο χαλαρό αέρα στην εμφάνιση και σε συνδυασμό με το κατάλληλο ρούχο μπορούν να δείξουν εξαιρετικά σωστά. Αν λοιπόν κι εσύ ειδικά τώρα το καλοκαίρι δεν θέλεις να αφιερώνεις χρόνο στο κομμωτήριο, προσάρμοσε την ιδέα της ανεπιτήδευτης κομψότητας στο δικό σου look και θα διαπιστώσεις ότι τα μαλλιά σου μπορούν να είναι ωραία και χωρίς τη χρήση σεσουάρ.

Δείτε ακόμη

Υπέροχη η Μαρέβα στο γεύμα με τις συζύγους Αναστασιάδη – Νετανιάχου
Η διπλωματική “νότα” της Μαρέβας – Υπέροχο στυλ, ακόμα μία φορά
“One of those rare times where you feel you’re on the right job” – Ο Ζούλιας γράφει ξανά για τη Μαρέβα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις