Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζένη Μπαλατσινού στυλ: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της
LIFESTYLE

Τζένη Μπαλατσινού στυλ: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της

Τζένη Μπαλατσινού στυλ: Θυμηθήκαμε τρεις καλοκαιρινές εμφανίσεις της, με αφορμή τον ένα χρόνο γάμου με τον Βασίλη Κικίλια.

Τζένη Μπαλατσινού στυλ: Με αφορμή τον ένα χρόνο γάμου που κλείνει στις 16 Ιουνίου με τον Βασίλη Κικίλια, ας θυμηθούμε τρεις εξαιρετικές καλοκαιρινές εμφανίσεις της Τζένης Μπαλατσινού. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύτηκαν στις 16 Ιουνίου 2019 στον Λυκαβηττό, και η νύφη επέλεξε για την ημέρα ένα νυφικό φόρεμα του brand της συζύγου του Πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη Zeus and Dione από κρεπ ύφασμα, με κλειστή λαιμόκοψη και ένα κέντημα στο κέντρο, κοσμήματα δια χειρός Ileana Makri και πέδιλα από τα καταστήματα Καλογήρου.

Το bridal look της ήταν εξαιρετικά κομψό και minimal ενώ παρέπεμπε σε μια vintage αισθητική. Το χτένισμά της το οποίο απόπνεε έναν σικάτο ρομαντισμό επιμελήθηκε ο Νικόλας Βιλιώτης ενώ το μακιγιάζ της η Ρούλα Σταματοπούλου. Αξίζει να σημειωθεί πως και το κοστούμι του γαμπρού είχε την υπογραφή Έλληνα σχεδιαστή. Με αφορμή τον ένα χρόνο γάμου που κλείνουν ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και η Σταρ Ελλάς 1990 ας θυμηθούμε λοιπόν τρεις εξαιρετικές καλοκαιρινές εμφανίσεις της οι οποίες διέπονται από διαχρονική κομψότητα:

Τζένη Μπαλατσινού στυλ: Το μακρύ κιμονό

Το Μάιο του 2016 η Τζένη Μπαλατσινού εμφανίστηκε στην εκδήλωση Taste the Fashion στο ξενοδοχείο Hilton φορώντας ένα μακρύ φόρεμα τύπου κιμονό σε έθνικ μοτίβο και στη μέση της φόρεσε μια φαρδυά υφασμάτινη ζώνη. Ήταν ένα εντυπωσιακό κομμάτι το οποίο συνδύασε άψογα με χαμηλά καφέ σανδάλια.

Τζένη Μπαλατσινού στυλ: Το μακρύ διάφανο φόρεμα

Το Σεπτέμβριο του 2016 η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια παραβρέθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια φορώντας ένα μακρύ διάφανο φόρεμα σε μπεζ απόχρωση το οποίο συνδύασε με ψηλά χρυσά πέδιλα και μια chain bag. Το συγκεκριμένο ρούχο τόνιζε το μαύρισμά της και κολάκευε εξαιρετικά τη σιλουέτα της.

Τζένη Μπαλατσινού στυλ: Το λευκό τοπ και η μαύρη παντελόνα

Τον Ιούλιο του 2019 η Τζένη Μπαλατσινού συνόδευσε τον σύζυγό της στην ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης φορώντας ένα λευκό τοπ μια μαύρη παντελόνα σε άνετη γραμμή και ένα ζευγάρι χαμηλά σανδάλια ενώ ολοκλήρωσε το look τη με μια chain bag.

Δείτε ακόμη

Ο έξυπνος ενδυματολογικός συνδυασμός της Νοτοπούλου
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το ταντρικό σεξ και κυρίως πως γίνεται
Βρήκαμε την πιο fashionable στιγμή της ‘Ολγας Κεφαλογιάννη στη Βουλή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις