Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κεφαλογιάννη στυλ: Κλασσική και επιβλητική στη Βουλή
LIFESTYLE

Κεφαλογιάννη στυλ: Κλασσική και επιβλητική στη Βουλή

Κεφαλογιάννη στυλ: Η όμορφη πολιτικός έχει ένα προσωπικό κλασσικό στυλ από το οποίο δεν ξεφεύγει ούτε συχνά ούτε πολύ: κοστούμια, ταγιέρ, φορέματα σε ίσια ή άλφα γραμμή είναι μερικά από τα στοιχεία που το διακρίνουν.

Κεφαλογιάννη στυλ: Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει ένα προσωπικό κλασσικό στυλ από το οποίο δεν ξεφεύγει ούτε συχνά ούτε πολύ: κοστούμια, ταγιέρ, φορέματα σε ίσια ή άλφα γραμμή είναι μερικά από τα στοιχεία που το διακρίνουν. Είναι πάντοτε περιποιημένη και κομψή χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα γι αυτό. Αγαπά τα φουλάρια και τις πασμίνες, τα μακρυά κολιέ και κάποιες φορές τολμά με κάποιο χτένισμα όπως λεπτές διακριτικές πλεξίδες στο πλάι των μαλλιών της. Προτιμά τη μονοχρωμία στο ντύσιμό της και όταν επιλέγει μοτίβα είναι  κυρίως το ασπρόμαυρο πουά ή κάποιο φλοράλ σε γήινα ή παστέλ χρώματα. Αν σε κάποιο αξεσουάρ θα μπορούσε να πει κανείς ότι επενδύει είναι μάλλον τα σκουλαρίκια.

γράφει η Έλενα Φάκου

Υπάρχει όμως ένα look της το οποίο ξεχωρίσαμε διότι αποτελείται από τρία διαχρονικά εξαιρετικά σικάτα κομμάτια και ένα αξεσουάρ το οποίο φορέθηκε πολύ τη δεκαετία του 90 και από την προηγούμενη σεζόν έκανε πολύ δυναμικά την επιστροφή του στη μόδα και αυτό δεν είναι άλλο από τη στέκα. Λευκό πουκάμισο, μαργαριτάρια, διαμάντια και μια μαύρη στέκα στα μαλλιά. Έτσι λοιπόν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε ένα φωτογραφικό κλικ μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου απαθανατίστηκε φορώντας λευκό πουκάμισο, ένα κολιέ με μαργαριτάρια, μικρά σκουλαρίκια από διαμάντι και μια μαύρη στέκα στα μαλλιά της.

Κεφαλογιάννη στυλ: Πως μπορώ να προσαρμόσω την τάση κάθε σεζόν στο προσωπικό μου στυλ

Για το λευκό πουκάμισο, τι να πει κανείς, είναι ίσως το νούμερο ένα ρούχο που πρέπει να διαθέτει μια γυναίκα στη γκαρνταρόμπα της. Τα λευκά μαργαριτάρια και τα μπριγιάν στα αυτιά αποτελούν την επιτομή της κομψότητας όσον αφορά στο κόσμημα και η μαύρη στέκα αποδεικνύει πως η πρώην Υπουργό δε διστάζει να ενσωματώσει με σωστό τρόπο μια τάση στο στυλ της.

Δείτε ακόμη

Το look της Γιάννας Αγγελοπούλου που εκτιμάται ότι κοστίζει όσο ένα διαμέρισμα
To σύνολο της Φώφης Γεννηματά σημαίνει επιβλητική κομψότητα
Bάλαμε στο μικροσκόπιο τις λεπτομέρειες του στυλ της Μαρέβα Μητσοτάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις